Antena Meniu Search
x

Video "Pleci de acasă, nici nu ştii dacă mai vii". O femeie din Arad a sunat la 112, speriată că ar putea avea o bombă sub maşină

Alertă cu bombă în Arad! Un apel la 112 a pus pe jar autorităţile, după ce o femeie, fost magistrat, anunţa că pe maşina sa a fost instalat un dispozitiv suspect. Imediat, traficul a fost oprit, iar trupele speciale au cercetat zona zeci de minute. Femeia bănuia că ar putea fi vorba de o răzbunare, după ce ani de zile a fost hărţuită. Din fericire, a fost alarmă falsă. 

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 09:00

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul orei 11, atunci când fosta judecătoare a ieşit din locuinţă şi a observat un dispozitiv suspect montat pe una dintre maşinile sale. Speriată, femeia a sunat de urganţă la 112. Imediat, zona a fost închisă, iar pirotehniştii au început cercetările. 

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: Aceştia, ajunşi la faţa locului au verificat atât cele două vehicule, proprietate a familiei, precum şi imbobilul în care familia domiciliază. 

Alarmaţi de o posibilă explozie, vecinii au fugit doar cu ce aveau pe ei. 

Vecin: Dacă e răzbunare, e ameninţare, nici nu ştiu cum să o cataloghez pleci de acasă, nici nu ştii dacă mai vii.

Ore la rând specialiştii au făcut verificări şi oamenii au fost ţinuţi departe de propriile locuinţe.

Reporter: Nu vă lasă să intraţi în case pur şi simplu?

Vecin: Exact, da...pentru că nu răspund de noi. Adică dacă se întâmplă ceva. 

Vecin: Se zice că ar fi o alarmă la bombă. Eu sunt aici de vreo 2 ore şi aştept pentru că maşina mea e parcată exact acolo la locul cu pricina. 

Din fericire, nu a fost găsit niciun dispozitiv explozibil. Incidentul ne aminteşte de tragedia petrecută acum doi ani, tot în Arad, când un afacerist din oraş a fost ucis într-o explozie, după ce o bombă fusese montată sub autoturismul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » "Pleci de acasă, nici nu ştii dacă mai vii". O femeie din Arad a sunat la 112, speriată că ar putea avea o bombă sub maşină