Antena Meniu Search
x

Video Povestea salvării fetiței din Buzău care, la doar 3 ani, voia să ajungă la școală: ”Era dezorientată și am încercat să mă împrietenesc cu ea”

Poveste emoționantă în județul Buzău, unde un echipaj de poliție a găsit pe marginea drumului o fetiță de 3 ani, cu un ghiozdan în spate. Le-a atras atenţia faptul că era îmbrăcată în pijamale. Poliţiştii au luat fetița cu ei şi au plecat în căutarea părinţilor.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 20:52

Vezi și

Mihaela şi Adrian erau în misiune când au observat-o pe copilă. Au anunţat prin staţie că se opresc, iar apelul iniţial a fost preluat de alt echipaj. Poliţiştilor li s-a părut suspect faptul că fetiţa nu era îmbrăcată de iarnă, avea un ghiozdan în spate, deşi nu părea la vârsta la care să plece singură spre şcoală.

Adrian Poncea, polițist: ”Colega a stat de vorbă cu fetiţa, iar eu am făcut verificări să vedem a cui este fetiţa, din ce localitate, dacă este dispărută, dacă părinţii ştiu că fetiţa nu este acasă”.

Tânăra agentă a încercat să o liniștească pe copilă.

Mihaela Șerbu, polițistă: ”Era un pic dezorientată şi nu ştia ce se întâmplă cu ea. Am încercat să mă împrietenesc cu ea, fiind un copil de 3 ani e un pic mai dificil să te faci înţeles”.

Pe acelaşi subiect

Fetița de 3 ani a fost găsită cu un ghiozdan în spate, la marginea unui drum

Fetiţa nu a reuşit să le spună prea multe. Aşa că cei doi au adăpostit-o în maşină şi au plecat împreună într-o nouă misiune. Aceea de a-i găsi pe părinţi. Au reuşit şi aşa au aflat povestea micuţei. 

Ema şi-a văzut fratele mergând la şcoală, aşa că a vrut şi ea să facă asta. A luat ghiozdanul, a descuiat poarta şi, într-un moment în care nu a observat-o nimeni, a plecat. Acum e bucuroasă că s-a întors acasă şi mai aşteaptă un pic ca să meargă de una singură la şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Povestea salvării fetiței din Buzău care, la doar 3 ani, voia să ajungă la școală: ”Era dezorientată și am încercat să mă împrietenesc cu ea”