Antena Meniu Search
x

Trei fraţi din Buzău au rămas singuri pe lume, după ce mama lor a murit fulgerător. În urmă cu două luni, tatăl s-a sinucis

Tragedie fără margini pentru trei fraţi din Buzău. Copiii au rămas singuri pe lume zilele trecute, după ce mama lor a murit fulgerător la spital. Cu doar două luni înainte, tatăl lor şi-a pus capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 14:02

Cei treiau rămas orfani în doar două luni
Cei treiau rămas orfani în doar două luni - Captură foto - Reporterul Buzoian

Două fetiţe şi un băieţel. cu vârste cuprinse între trei şi şase ani au rămas fără ambii părinţi în urma unor tragedii care i-au lovit de fiecare dată ca un fulger. Povestea lor a început atunci când cei doi părinţi s-au decis că nu mai pot convieţui împreună, aşa că s-au decis să divorţeze.  

Tânăra de 26 de ani s-a mutat împreună cu cele două fetiţe în casa noului ei concubin din Ruseţu, în timp ce fostul soţ, tatăl celor trei copii, în vârstă de 41 de ani, a păstrat alături de el băieţelul, relatează Reporterul Buzoian.

Tragediile care au lovit trei suflete nevinovate

La începutul lunii decembrie, bărbatul a fost găsit spânzurat. Suferea de cancer, iar unele voci spun că acesta ar fi fost motivul pentru care a vurt să-şi curme viaţa. Au existat martori care au povestit că scena macabră s-a desfăşurat sub privirile neputincioase ale copilului. În urma acestei tragedii, băiatul familiei a fost dat în grija mamei şi astfel s-a reunit cu cele două surori ale sale. 

Viaţa avea însă să le dea o nouă lovitură, zilele trecute, când mama lor s-a simţit rău. A chemat o ambulanţă şi a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Buzau, acolo unde a fost declarată decedată la câteva ore. Nimeni nu s-a mai întors acasă la cei trei micuţi

Ei au fost trimişi în grija DGASPC Buzău, iar oamenii din oraş s-au solidarizat pentru a-i ajuta. Unul dintre ei luptă acum pentru ca cei mici să nu fie din nou despărţiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trei fraţi din Buzău au rămas singuri pe lume, după ce mama lor a murit fulgerător. În urmă cu două luni, tatăl s-a sinucis