Antena Meniu Search
x

Video Fetița eroină din Cernavodă s-a pus scut să-şi salveze mama înjunghiată. Rude: ”De multe ori a bătut-o, ea l-a iertat pentru copil”

O fată de 12 ani a fost înger salvator pentru cea care i-a dat viaţă. Copila a sunat la 112 după ce mama a fost înjunghiată de partener. Cu ultimele puteri, femeia a cerut ajutor, apoi a leşinat la telefon. Fiica le-a dat ultimele indicaţii salvatorilor. Şi până au ajuns ajutoarele, nu s-a desprins nicio clipă de lângă mama ei.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.02.2022, 20:32

Vezi și

Această casă din Cernavodă ascunde multă suferinţă. Mama era bătută frecvent de partenerul ei surdo-mut, chiar sub ochii celor doi copii. Ultima dată, bărbatul a sărit cu un cuţit la femeie. Fata de 12 ani s-a pus scut să-şi salveze mama. În furia lui, tatăl a lovit-o şi pe copilă.

Andreea Filip, reporter Observator: ”Bărbatul nu a suportat ideea că femeia nu mai voia să trăiască alături de el. După mai multe discuţii în contradictoriu, a înjunghiat-o de mai multe ori. Rudele femeii spun că nu este prima dată când bărbatul este agresiv”.

Rudă: ”De multe ori, a bătut-o, ea a sărit şi de pe geam, şi-a rupt mâinile, picioarele”.

Rudă: ”Ea l-a iertat de atâtea ori pentru copil, dar el n-a fost înţelegător, a bătut-o de atâtea ori”.

Pe acelaşi subiect

Fetița de 12 ani a cerut ajutor la 112 pentru mama ei, care leșinase

Copila a sunat la 112. Mama apucat să ceară ajutor, dar, în timpul apelului, a leşinat. Cu o stăpânire de sine incredibilă, fata le-a dat salvatorilor toate indicaţiile. Când au ajuns ajutoarele, cei doi copii erau în stare de şoc lângă mama lor.

Crina Kibedi, Spitalul Judeţean Constanţa: ”Pacienta a fost adusă în stare critică la spital, a fost resuscitată de mai multe ori şi supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Pacienta este la terapie intensivă, este în stare foarte gravă, este intubată şi se depun toate eforturile pentru ca viaţa să-i poată fi salvată”.

Nu e prima dată când fata îşi salvează mama de la moarte

Elena Stambuli, psiholog: ”Este clar că acest copil a mai întâlnit pe parcursul trăirii în famila respectivă evenimente asemănătoare, evenimente violente, şi a învăţat să reacţioneze”.

Tatăl a fost arestat pentru 30 de zile.

Zafer Sadâc, procuror parchet Constanța: ”A dat de înţeles că a surprins-o pe femeie cu un alt bărbat în timp ce întreţineau relaţii intime. Numai că probatoriul a fost într-o altă direcţie. De faţă, fiind ca martoră la incident chiar fiica minoră a cuplului”.

Individul va fi judecat pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetița eroină din Cernavodă s-a pus scut să-şi salveze mama înjunghiată. Rude: ”De multe ori a bătut-o, ea l-a iertat pentru copil”