Antena Meniu Search
x

Galerie foto Prăbuşit de durere, unicul supravieţuitor al măcelului de la Bascov e sprijinit pe braţe în cimitir: Îşi conduce în lacrimi pe ultimul drum fiica de 5 ani şi soţia

Într-un sicriu alb, alături de mama sa aflată într-unul maro, fetiţa de cinci ani, care s-a aflat printre cele cinci victime ale criminalului din Bascov este condusă pe ultimul drum.

de Monica Palade

la 13.08.2022, 12:40

Împietrit de durere, în lacrimi şi la un pas să se prăbuşeacă în cimitir, unicul supravieţuitor al familiei măcelărite este sprijinit de apropiaţi.

Colonelul are cea mai grea misiune pentru el: să îşi ducă copila la groapă. Nu o va vedea niciodată mireasă, niciodată la şcoală şi nici măcar la facultate. Toate visele, dorinţele s-au năruit sub ploaie de lovituri furibunde ale cumnatului său. Mamă şi fiică vor fi împreună din prima zi şi până în ultima. Unite prin naştere, dar şi prin moarte, cele două vor fi împreună în veşnicia eternă a morţii. Cu o zi înainte, bărbatul îşi conducea alţi trei membrii ai familiei pe ultimul drum al veşniciei eterne.

Nenorocirea s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Bascov din Argeş. O familie întreagă a fost distrusă într-o fracţiune de secundă. În momentul grozăviei, acasă erau cei doi fraţi ai principalului suspect, părinţii lor şi nepoata de cinci ani.

Cinci oameni măcelăriţi în propria casă

Pe acelaşi subiect

Individul de 53 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, ar fi văzut negru în faţa ochilor: i-a atacat furibund şi i-a omorât cu pietre şi cu ciocanul. Nu s-a oprit până când cei cinci au rămas fără suflare, prăbuşiţi în locuinţă. Imediat după fapta teribilă, individul a fugit din casă şi s-a ascuns în grădina din spatele casei.

Cumnatul său a făcut descoperirea şocantă când s-a întors de la serviciu. Tot el a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile despre masacru.

Jurnalul unei crime premeditate

Criminalul din Bascov şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor şi chiar a povestit, în detaliu, toate cele cinci crime. Atacul fost premeditat, bărbatul ţinea chiar şi un jurnal al ororilor.

Surse din anchetă precizează că își notase în respectiva agendă aspectele legate de crimă pe care voia să nu le uite. Agenda respectivă ar urma să răspundă la o parte dintre întrebările la care oamenii legii caută acum lămuriri. 

Trebuie să stabilească inclusiv de la ce a pornit conflictul, dar și în urmă cu cât timp începuse să planifice. La audieri a recunoscut că totul a pornit de la niște neînțelegeri în familie. Printre acestea s-ar numără și faptul că rudele își doreau să îl interneze, ceea ce presupusului criminal nu i-ar fi convenit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Prăbuşit de durere, unicul supravieţuitor al măcelului de la Bascov e sprijinit pe braţe în cimitir: Îşi conduce în lacrimi pe ultimul drum fiica de 5 ani şi soţia