Antena Meniu Search
x

Video Colonelul, singurul supravieţuitor al crimelor multiple din Bascov, dărâmat de durere în cimitir. Se pregăteşte să-i conducă pe ultimul drum pe cei mai dragi oameni

Suspectul reţinut de poliţie pentru crimele de la Bascov ar fi schiţat în detaliu nenorocirea. Cu puţin timp înainte, îşi notase întregul plan într-un jurnal pe care, acum, l-a analizat împreună cu anchetatorii. Bărbatul chiar îşi pregătise un bagaj şi plănuia să plece în lume. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.08.2022, 20:11

Vezi și

Îndurerat, cumnatul ucigaşului şi-a luat azi familia de la morgă. Trupurile socrilor sunt la o biserica din Bascov, iar mama şi fata la o capelă militară din Piteşti. Îmbrăcat în negru, vizibil dărâmat de durere, colonelul se plimbă derutat pe aleile cimitirului. La un moment dat, e susţinut de braţ de o femeie.

Singurul supravieţuitor al crimelor multiple din Bascov, dărâmat de durere în cimitir

Suspectul le-a spus anchetatorilor că boala psihică de care suferea l-ar fi împins să-şi ucidă întreaga familie. Fără să arate vreo urmă de regret, bărbatul de 53 de ani a analizat împreună cu anchetatorii jurnalul în care ar fi pus pe hârtie scenariul macabru. Îşi pregătise chiar un bagaj cu haine şi mâncare, hotărât să plece în lume după ce îşi pune planul în aplicare. La audieri ar fi mărturisit că nu s-a simţit suficient de apreciat în familie.

Codruța Drăgan- psiholog clinician: Această dificultate s-a născut în mica sa copilărie când nu s-a simţit observat. La rădăcina lipsei a susţinerii emoţionale pe care, desigur, el a dus-o într-un mod parosidix din cauza nevrozei de care suferea stă la bază această dificltate a lipsii de iubire pe care a interpretat-o în modul lui patologic ani îndelungaţi. 

Bărbatul fusese diagnosticat încă din 2004 cu schizofrenie paranoidă. Acum, la cererea procurorilor, va fi supus unei noi expertize psihiatrice care ar urma să determine dacă a avut discernământ în momentul crimelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Colonelul, singurul supravieţuitor al crimelor multiple din Bascov, dărâmat de durere în cimitir. Se pregăteşte să-i conducă pe ultimul drum pe cei mai dragi oameni