Antena Meniu Search
x

Video Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost eliberat din penitenciarul Rahova. Fostul fotbalist vrea să obţină din nou carnetul de conducere

Fostul fotbalist al Generaţiei de Aur, Dănuţ Lupu, a fost eliberat aseară din penitenciarul Rahova. Acesta a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost prins în repetate rânduri de poliţişti conducând fără permis.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.04.2024, 09:05

Vezi și

Deşi iniţial, fostul fotbalist a fost condamnat la şapte luni de închisoare, judecătorii i-au aprobat cererea de eliberare cu o lună mai devreme.

Vrea să obţină din nou carnetul de conducere

În faţa reporterilor, Dănuţ Lupu a evitat să vorbească prea mult, însă un lucru este sigur - el vrea să-şi recupereze permisul de conducere în cel mai scurt timp. 

Dănuţ Lupu: Am făcut o greşeală. Am plătit-o. Regret ceea ce am făcut. Mă duc acasă, am o familie. O să mă duc şi o să fac tot ceea ce e posibil să-mi redobândesc carnetul de conducere. În momentul când îl voi lua, voi conduce iar.  

Pe acelaşi subiect

Dănuţ Lupu, prins de mai multe ori conducând fără permis

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost eliberat din penitenciarul Rahova. Fostul fotbalist vrea să obţină din nou carnetul de conducere