Antena Meniu Search
x

Video Dănuţ Lupu, dat în urmărire generală, s-ar afla în Dubai. Conducea fără permis pentru că nu putea trece probele teoretice

Dănuţ Lupu, fost mare fotbalist în generaţia de aur, va ajunge în spatele gratiilor. A fost condamnat definitiv la şapte luni de închisoare după ce a fost prins în repetate rânduri fără permis la volan. Nu a fost găsit de poliţişti la domiciliu iar surse Observator spun că ar fi plecat săptămâna trecută la Dubai. Într-o intervenţie telefonică, fostul tricolor a plâns la aflarea deciziei. Recunoaşte că a greşit şi susţine că se va întoarce în ţară în weekend. Nu este prima dată când Lupu are probleme cu justiţia. A fost arestat pentru furt în Scoţia, iar în Grecia a condus o bandă de hoţi. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 02.10.2023, 19:10

Vezi și

Fostul mijlocaş central al generaţiei de aur n-a reuşit să mai fenteze legea. Prins în offside de nenumărate ori, după ce s-a urcat la volan fără permis, Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare. 

"Sunt vinovat, asta e viaţa! Eu sunt plecat de o săptămână din ţară. Mă întorc sămbătă sau duminică şi o să mă duc să fac ce crede statul. Am plecat să-mi fac nişte analizele. Săntatea e mai importantă. N-am spus că fug", a declarat Dănuţ Lupu pentru Fanatik. 

"Mă vor aştepta cu flori la aeroport"

Cosmina Balint, reporter Observator: Pentru că nu s-a prezentat la Rahova, fostul mare fotbalist a fost deja dat în urmărire naţională. În cazul în care se confirmă că e plecat din ţară, pe numele lui Dănuţ Lupu urmează să se solicite un mandat de urmărire internaţională.

Surse Observator spun că Dănuţ Lupu a plecat pe 26 septembrie din ţară, cu destinaţia Dubai. 

"Mă vor aştepta cu flori la aeroport (n.r. - poliţiştii). Am făcut o greşeală în contextul în care mă duceam la spital. Nici la duşmani nu le doresc să ajungă la puşcărie. Câteodată, şi oamenii mari mai plâng", a mai spus Dănuţ Lupu. 

Dănuţ Lupu nu mai avea voie să conducă încă din 2001

Dănuţ Lupu nu mai avea voie să conducă încă din 2001. Atunci a fost prins băut la volan, iar permisul i-a fost anulat. Surse Observator spun că ar fi încercat în ultimii ani să obţină din nou carnetul, dar n-ar fi reuşit să treacă probele teoretice. Dar asta nu l-a împiedicat să şofeze în continuare. 

Fost jucător la Dinamo și Rapid, Dănuţ Lupu a avut prima dată probleme cu legea în 1988. Era în Scoţia când a fost prins în timp ce fura dintr-un magazin. Ar fi fost eliberat după ce antrenorul Mircea Lucescu s-a dus personal să discute cu procurorul. Imediat după Revoluţie, s-a transferat în Grecia, la echipa Panathinaikos Atena. S-a remarcat pe teren dar şi în afara lui.

Fotbalistul a fost acuzat de furt și de faptul că a condus o bandă de hoți în Atena

Potrivit presei elene, fotbalistul a fost acuzat de furt și de faptul că a condus o bandă de hoți în Atena. Două luni şi jumătate a stat în arest. N-au fost clipe uşoare, spunea, într-un interviu recent.

"După două săptămâni n-am mai rezistat, am luat un pumn de medicamente.

Ai vrut să te sinucizi?

Da! Trei zile n-am ştiu de mine!"

A pus ghetele în cui în 2001: "Am fost unul dintre cei mai buni"

Întors în ţară definitiv în 1995, a câştigat campionatul şi Cupa cu Rapid. A pus ghetele în cui în 2001: "Am fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionat şi totuşi la echipa naţională nu eram chemat. Dacă eram serios, eram mai bun ca Hagi!"

De altfel, l-a acuzat pe căpitanul generaţiei de aur că l-a marginalizat şi a insistat să nu mai fie convocat. A jucat de 14 ori pentru echipa naţională şi a participat numai la turneul final din Italia, în 1990.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Dănuţ Lupu, dat în urmărire generală, s-ar afla în Dubai. Conducea fără permis pentru că nu putea trece probele teoretice