Antena Meniu Search
x

Fostul fotbalist Dănuț Lupu poate fi eliberat condiționat. Decizia nu este definitivă

Judecătoria Sectorului 5 a admis propunerea de eliberare condiţionată a lui Dănuț Lupu, potrivit documentelor instanţei. Fostul fotbalist fusese condamnat în octombrie 2023 la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a condus fără permis.

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 16:10

Dănuţ Lupu, eliberat condiționat
Dănuţ Lupu, eliberat condiționat

Fostul internaţional Dănuţ Lupu, condamnat la şapte luni şi zece zile de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, ar putea fi eliberat condiţionat. Judecătoria Sectorului 5 a admis propunerea de eliberare condiţionată a lui Dănuț Lupu, potrivit documentelor instanţei.

Dănuț Lupu poate fi eliberat condiționat

În baza art. 587 Cod procedură penală şi art. 95 din Legea nr. 254/2013, admite propunerea de eliberare condiţionată formulată cu privire la persoana condamnată LUPU DĂNUŢ. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate de sub puterea m.e.p.î. nr. 134/2023 emis în baza st. pen. nr. 79/2023 a Judecătoriei Cornetu, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 7 luni şi 10 zile închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 17.05.2024 constituie termen de supraveghere. Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Ia act că a fost asistat juridic de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 07.03.2024.

Dănuţ Lupu, prins de mai multe ori conducând fără permis

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Justitie » Fostul fotbalist Dănuț Lupu poate fi eliberat condiționat. Decizia nu este definitivă