Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea anunță o petiție pentru salvarea României: "Ne mor părinții și copiii din cauza incompetenței criminale"

Liviu Dragnea i-a îndemnat pe români să semneze şi să distribuie pe Facebook petiţia pentru salvarea României iniţiată de noul său partid, Alianţa Pentru Patrie. În fotografia de promovare pentru această petiţie apare un slogan care conţine o cacofonie şi anume "să le arătăm că poporul român nu pleacă capul şi nu tace!".

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 17:35

Liviu Dragnea
Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta (arhivă)

"Dragi români, dragi patrioţi, Vă chem să semnaţi şi să distribuiţi petiţia Alianţei Pentru Patrie (link în primul comentariu), care poate fi ultima noastră şansă de a ne salva vieţile în aceste vremuri cumplite. Ţara zace în deznădejde şi sărăcie, în boală, în disperare. Ne mor părinţii şi copiii din cauza incompetenţei criminale a celor ce ne conduc. Dar interesele lor nu pot fi mai presus decât ale românilor! Trebuie să îi oprim acum şi să le arătăm că acest popor nu pleacă capul şi nu tace! Împreună, pentru patrie şi pentru viitorul nostru, al tuturor, vom pune capăt acestei nenorociri!", a scris Liviu Dragnea, luni pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dragnea, despre perioada petrecută în spatele gratiilor: "A fost ca în iad"

Pe acelaşi subiect

Liviu Dragnea a vorbit, pe 20 octombrie, despre perioada petrecută la închisoare şi a declarat că în penitenciar "a fost ca în iad". Fostul preşedinte al PSD a spus că a avut parte de un "regim preferenţial negativ".

"În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul penitenciar din România este gândit greşit şi societatea în ansamblu greşeşte pentru că tratează într-un mod atât de superficial şi contrar a tot ceea ce se întâmplă în ţările dezvoltate din vest, unde se pune foarte mult accent pe condiţiile din penitenciare şi pe consilierea psihologică. Eu am avut un regim preferenţial negativ", a declarat Liviu Dragnea la Realitatea Plus.

Acesta a mai afirmat şi că după un interviu acordat în presă a fost luat la întrebări de trei ofiţeri ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Aceştia au vrut să ştie de ce a abordat subiecte politice în interviul acordat. "Eu am avut regim preferenţial negativ în special după ce am avut acea discuţie cu tine (n.red. moderatorul emisiunii) a doua zi după acea convorbire între noi doi au venit trei tineri de la ANP, trei tineri ofiţeri ANP, Poliţia penitenciară - ANP-ul este Administraţia Naţională a Penitenciarelor - ca să îmi ia o declaraţie şi să explic de ce am vorbit politică în acea convorbire. Eu i-am rugat să spună cine sunt, ca să trec în declaraţie, nu au vrut şi atunci am scris aşa, toate convorbirile telefonice pe care le-am avut şi cu Anca, şi cu prietenii mei, şi cu familia mea, nu puteam să-i vorbesc de bine pe cei de la putere în frunte cu Iohannis şi nu o să o fac niciodată. Şi mă întrebau de ce am vorbit despre Iohannis şi am spus că e foarte important ceea ce face omul ăsta pentru România, pentru că face foarte mult rău. Acea declaraţie a dispărut. Pe lege şi pe Regulament nimeni de la ANP nu avea dreptul să vină să mă întrebe. Absolut nimeni. Nu mi-au reproşat, dar în momentul în care te întreabă... cum să o iei?", a mai declarat Dragnea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea anunță o petiție pentru salvarea României: "Ne mor părinții și copiii din cauza incompetenței criminale"