Antena Meniu Search
x

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul deflagrației din Arad. A fost întocmit deja un cerc de suspecţi

Surse din anchetă susţin că au fost găsite urme de explozibil în urma deflagraţiei, iar poliţiştii au întocmit deja un cerc de suspecţi în cazul exploziei de la Arad, în urma căreia a murit omul de afaceri Ioan Crișan.

de Monica Palade

la 31.05.2021, 13:57

Vezi și

Livia Pescar, purtătorul de cuvânt al Poliției Arad a declarat că s-a întocmit un cerc de suspecți după explozia mașinii omului de afaceri Ioan Crișan.

„A fost întocmit un cerc de suspecţi. Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere și urmează să fie analizate”, a spus reprezentantul Poliției Arad.

În curând va putea începe și expertizarea cadavrului.

Urme de explozibil

Pe acelaşi subiect

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că la fața locului au fost găsite urme de explozibil, ceea ce conturează suspiciunea unui asasinat la comandă.

Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean Ioan Crișan, iar cercetările se fac in rem pentru omor.

Om de afaceri ucis în stil mafiot

O mașină, marca Mercedes, a luat foc în parcarea unui magazin din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. Conform unor surse locale, este vorba de Ion Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole.

Victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare că bărbatul s-a urcat în mașina,după ora 7.00, după ce și-a băut cafeaua la o cafenea din zonă, iar când a pornit mașina, aceasta a explodat.

ISU Arad anunță că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul deflagrației din Arad. A fost întocmit deja un cerc de suspecţi