Antena Meniu Search
x

Victima din Mercedesul care a ars, în Arad, este un cunoscut om de afaceri local

Mașina unui om de afaceri din Arad a explodat, în această dimineață, în parcarea unui supermarket din cartierul Aurel Vlaicu, provocând moartea șoferului. Martorii susțin că a avut loc e explozie foarte puternică și au simțit miros de praf de pușcă.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 13:53

O mașină, marca Mercedes, a luat foc în parcarea unui magazin din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. Conform unor surse locale, este vorba de Ion Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole.

Victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare că bărbatul s-a urcat în mașina,după ora 7.00, după ce și-a băut cafeaua la o cafenea din zonă, iar când a pornit mașina, aceasta a explodat.

ISU Arad anunță că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Victima din Mercedesul care a ars, în Arad, este un cunoscut om de afaceri local