Antena Meniu Search
x

Cercetări in rem pentru omor în cazul incidentului din Arad. Procurorii exclud varianta că a fost o explozie întâmplătoare

Se fac cercetări in rem pentru omor în cazul incidentului de la Arad, iar procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean Ioan Crișan.

de Monica Palade

la 31.05.2021, 13:55

Cercetări in rem pentru omor în cazul incidentului din Arad. Procurorii exclud varianta că a fost o explozie întâmplătoare

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Parchetul General va prelua dosarul privind explozia mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan.

Un procuror ar putea pleca la Arad pentru cercetări și audieri.

La această oră, procurorii exclud ca mașina să fi explodat întâmplător și cred că a fost vorba de un dispozitiv exploziv. Cercetările se fac in rem, pentru omor.

O moarte înfiorătoare

Pe acelaşi subiect

Reamintim, că omul de afaceri Ioan Crişan, patronul firmei piscicole Crimatex, a murit în urma unei explozii, urmată de un incendiu în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale.

Se pare că bărbatul s-a urcat în mașina,după ora 7.00, după ce și-a băut cafeaua la o cafenea din zonă, iar când a pornit mașina, aceasta a explodat. ISU Arad anunță că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cercetări in rem pentru omor în cazul incidentului din Arad. Procurorii exclud varianta că a fost o explozie întâmplătoare