Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu autorul dublei crime din Timişoara. Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a-l prinde

Un alt caz şocat s-a petrecut marţi noapte în Timişoara. Doi vârstnici au fost omorâţi în propria casă. Criminalul a atacat în timp ce oamenii vorbeau la telefon cu un nepot. 

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 10:24

Vezi și

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a-l prinde pe autorul dublei crime din Timişoara. Doi bunici, de 75 şi 78 de ani, care locuiesc în centrul oraşului, chiar lângă Tribunalul Timiş şi care marţi seară vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, au auzit zgomote în apartament şi i-au spus nepotului că cineva ar fi intrat peste ei, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, care locuieşte în Timişoara, iar acesta s-a dus în grabă la locuinţa bunicilor. 

Surse din anchetă au transmis pentru Observator spun că atacul ar fi avut loc la pont. Femeia este administratorul clădirii şi tocmai ar fi încasat întreţinerea de la locatari. Aproape de imobil, poliţiştii au găsit şi o urmă. O mânuşă de construcţii, plină de sânge.

Poliţia apelează la sprijinul populaţiei pentru găsirea criminalului

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii îl caută acum pe criminal şi au deschis dosar penal pentru omor calificat. 

"În atenția cetățenilor. Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală. Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură" a transmis Inspectoratul de Poliție Timiș. 

Care sunt semnalmentele suspectului din Timişoara

Conform Poliţiei, este este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălţime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurţi, închişi la culoare, bluză de trening cu glugă gri şi un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă.

"Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat).

În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta" a transmis Inspectoratul de Poliție Timiș. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu autorul dublei crime din Timişoara. Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a-l prinde