Antena Meniu Search
x

Video Dublă crimă într-un apartament din Timișoara. Doi bătrâni, uciși cu brutalitate în timp ce vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. Criminalul, de negăsit

O altă crimă cumplită a avut loc aseară, într-un apartament din centrul Timişoarei. Doi vârstnici au fost atacaţi în propria casă de un individ, în timp ce vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. După ce unul dintre bunici i-a zis că aude zgomote suspecte în casă şi merge să verifice, apelul s-a încheiat brusc. Băiatul l-a alertat pe unul dintre verişori, care a ajuns foarte repede în locuinţa bunicilor, pe care i-a găsit morţi. Criminalul încă nu părăsise apartamentul şi l-a înjunghiat şi pe tânăr, după care a dispărut. Poliţiştii încă nu au reuşit să-i dea de urmă. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional!

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.06.2023, 07:35

Vezi și

Tragedia a avut loc într-un imobil din centrul oraşului, în apropiere de Tribunalul Timiş. În apartament se aflau doi soţi de 75, respectiv 78 de ani. Femeia vorbea la telefon cu un nepot din Germania, moment în care i-ar fi spus acestuia că dintr-o cameră alăturată se aud zgomote.

Iulia Pop, reporter Observator: La un moment dat acesta a auzit ţipete, iar apelul s-a întrerupt. Speriat, a sunat o altă rudă din ţară, care a venit de urgenţă la apartament. Aici a dat nas în nas cu criminalul.

Un alt nepot al celor două victime i-a găsit într-o baltă de sânge

Un alt nepot al celor două victime a mers într-un suflet să vadă ce se întâmplă. Ajuns acolo, bărbatul a făcut descoperirea macabră. A anunţat la 112 că şi-a găsit bunicii într-o baltă de sânge. Mai mult, călăul se afla încă în apartament, iar în goana lui de a scăpa l-ar fi atacat şi pe bărbat, apoi s-a făcut nevăzut.

Pe acelaşi subiect

Aurora Voicil, IPJ Timiș: Un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi, iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit de îndată.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, montată pe o stradă din apropierea locului unde a avut loc crima, îl arată pe principalul suspect la scurt timp după atac.

Iulia Pop, reporter Observator: Surse din anchetă spun că atacul ar fi avut loc la pont. Femeia este administratorul clădirii şi numai ce ar fi încasat întreţinerea de la locatari.

Imediat după ce alerta a fost dată, poliţiştii au împânzit străzile oraşului, pentru a-i da de urmă atacatorului. Cei care îi cunoşteau pe cei doi soţi spun că erau nişte oameni liniştiţi şi nu înţeleg care ar fi fost motivul crimei.

Poliţiştii încă îl caută pe individ, iar când o să fie găsit trebuie să pună cap la cap totul. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dublă crimă într-un apartament din Timișoara. Doi bătrâni, uciși cu brutalitate în timp ce vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. Criminalul, de negăsit