Antena Meniu Search
x

Video Criminalul din Timişoara ar fi acționat la pont. A fugit cu 12.000 de lei din casa celor doi bătrâni ucişi. Femeia era administratora blocului

Autorul unei duble crime este căutat de poliţişti din Timişoara! Individul a ucis doi vârstnici, în propria lor locuinţă, ca să le fure banii. Când au fost atacați, cei doi, soț și soție, vorbeau la telefon cu un nepot din străinătate. Acesta a reușit să anunțe o rudă din oraș, iar bărbatul venit să verifice a dat peste criminal în casă.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.06.2023, 15:15

Vezi și

Atacul sângeros a avut loc aseară, într-un cartier din centrul istoric al Timişoarei, în apropiere de Tribunal. În apartament se aflau doi soţi de 75, respectiv 78 de ani.

Iulia Pop, reporter Observator: Cei doi bătrâni vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. La un moment dat acesta a auzit ţipete, iar apelul s-a întrerupt. Speriat, a sunat o altă rudă din ţară, care a venit de urgenţă la apartament. Aici a dat nas în nas cu criminalul.

Aurora Voicil, IPJ Timiș: Un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi, iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit de îndată.

Criminalul ar fi lovit la pont, deoarece femeia era administratora blocului

Pe acelaşi subiect

Înainte să fugă, criminalul l-ar fi atacat şi pe bărbat. La scurt timp după aceste scene terifiante au ajuns în locuinţă şi echipele de salvare care fuseseră alertate la 112 de apropiaţii bătrânilor.

Iulia Pop, reporter Observator: Ce fel de oameni erau?

Vecini: Paşnici şi foarte de treabă.Foarte de treabă şi foarte pasnici. Nu aveau de împărţit nimic.

Poliţiştii au împânzit străzile oraşului în căutarea suspectului. Aproape de imobil, poliţiştii au găsit şi o urmă. O mânuşă de construcţii, plină de sânge, abandonată lângă o bancă.

O cameră de supraveghere din zonă l-a suprins pe criminal înainte de atac, în timp ce dădea târcoale imobilului, dar şi la scurt timp după ce acesta i-a ucis pe cei doi soţi. Poliţiştii au mai descoperit că din casa victimelor lipsea 12.000 de lei.

Iulia Pop, reporter Observator: Surse din anchetă spun că atacul ar fi avut loc la pont. Femeia este administratorul clădirii şi numai ce ar fi încasat întreţinerea de la locatari. 

Vecini sunt îngroziţi de cele întâmplate şi se tem acum pentru siguranţa lor. Poliţiştii încă îl caută pe criminal, atât în Timiş cât şi în judeţele învecinate şi au deschis un dosar penal pentru omor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Criminalul din Timişoara ar fi acționat la pont. A fugit cu 12.000 de lei din casa celor doi bătrâni ucişi. Femeia era administratora blocului