Antena Meniu Search
x

Regele Mihai împlinește 96 de ani, miercuri. Noi informații despre starea sa de sănătate

Regele Mihai împlineşte miercuri 96 de ani. Principesa Maria a plecat în Elveţia pentru a fi alături de Majestatea Sa.

Vezi și

Regele Mihai împlineşte miercuri 96 de ani. Principesa Maria a plecat în Elveţia pentru a fi alături de Majestatea Sa, care este sub supravegherea permanentă a medicilor.

Într-un comunicat Casa Regală anunță că Regele Mihai este, în continuare, sub supravegherea permanentă doctorilor şi urmează tratamentul obişnuit din ultimele luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miercuri, 25 octombrie, Regele Mihai împlinește 96 de ani, iar Familia Regală va găzdui, în Capitală, două importante evenimente dedicate Majestății sale.

Pe acelaşi subiect

Principesa Margareta şi Principele Radu au făcut mai multe vizite în judeţul Constanţa. În Albeşti, cuplul princiar a fost întâmpinat de localnici cu flori, pâine şi sare. Principesa Margareta a oferit în dar copiilor de aici volumul „Margareta a României. O principesă în serviciul Țării regăsite".

Micuţii cititori vor descoperi în carte că nu toate familiile regale sunt la fel şi că destinul Principesei Margareta nu seamănă cu viaţa altor prinţi şi prinţese.

În anul naşterii sale, Regele Mihai şi Regina Ana trăiau în exil, apoi, cu trecerea anilor, Alteţa Sa Regală a călătorit în întreaga lume până să îşi regăsească propria ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Regele Mihai împlinește 96 de ani, miercuri. Noi informații despre starea sa de sănătate