Antena Meniu Search
x

Protestatarul motociclist care a placat un jandarm în timpul protestului din 10 august, săltat în urma unor percheziţii

Protestatarul motociclist care a placat un jandarm în timpul protestului din 10 august din Piaţa Victoriei a fost săltat de mascaţi, astăzi, în urma unor percheziţii domiciliare.

Protestatarul motociclist care a placat un jandarm la protes a fost săltat de mascaţi
Protestatarul motociclist care a placat un jandarm la protes a fost săltat de mascaţi - Facebook

Protestatarul motociclist care a placat un jandarm în timpul protestului din 10 august din Piaţa Victoriei a fost săltat de mascaţi, astăzi, în urma unor percheziţii domiciliare.

Potrivit unor informaţii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, împreună cu ofiţeri de poliţie şi mascaţi, au efectuat trei percheziţii în dosarul protestului din 10 august.

Doi suspecţi au fost ridicaţi în urma percheziţiilor şi conduşi la parchet pentru audieri.

Unul dintre suspecţi este protestatarul motociclist care a placat un jandarm şi apoi a fugit.

Pe acelaşi subiect

Imaginile au devenit virale după ce scenele violente au fost postate pe Facebook şi YouTube.

Pe imagini se poate observa cum motociclistul plachează un jandarm care alerga o femeie. Lovitura este atât de dură încât casca jandarmului zboară câţiva metri.

Ulterior, un alt jandarm porneşte în urmărirea motociclistului, însă se împiedică şi cade şi primeşte un jet de gaz lacrimogen din partea unui coleg care a avut o reacţie întârziată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Protestatarul motociclist care a placat un jandarm în timpul protestului din 10 august, săltat în urma unor percheziţii