Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Titu. Cum a scăpat asasinul de dosarul penal care l-ar fi putut trimite după gratii

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Titu. Asasinul a avut dosar penal şi ar fi putut fi trimis după gratii înainte să ucidă cu sânge rece.

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Titu. Cum a scăpat asasinul de dosarul penal care l-ar fi putut trimite după gratii

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Titu. Asasinul a avut dosar penal şi ar fi putut fi trimis după gratii înainte să îşi ucidă cu sânge rece fosta concubină, mama unuia dintre copii săi. A scăpat însă de acuzaţiile pe care fosta soţie i le aducea.

Fosta soţie a lui Florin Victor Oprea, militarul care şi-a ucis iubita în coaforul din Dâmboviţa, a făcut mărturisiri halucinante despre bărbat. Acesta era de o violenţă rară şi fosta soţie a fugit din ţară ca să scape de el.

"Am fost împreună o perioadă foarte lungă de timp, încă din liceu. Avem un copil împreună, o fetiţă de 9 ani şi jumătate, care şi ea este foarte afectată, aflând de la televizor ce a făcut tatăl ei. Este traumatizată psihic. Am luat decizia de a divorţa de el pentru că nu mai suportam traumele fizice şi psihice la care eram supusă, era extrem de violent, consuma alcool, ajungea atât de beat acasă încât nu se putea ţine pe picioare şi în câteva cazuri abia am reuşit să scaă din mâinile lui. Mă bătea foarte rău. Am inclusiv certificat medico-legal, am avut nevoie de îngrijiri medicale. Am depus plângere, am sesizat autorităţile de nenumrate ori, însă nu s-a luat nicio măsură, niciodată. Am fost nevoită, în baza certificatelor medico-legale să bag divorţ şi să fug din ţară pentru a-mi salva viaţa şi copilul", este declaraţia fostei soţii a militarului criminal Oprea Florin Victor.

Poliţia Titu a reacţionat la aceste declaraţii şi a oferit următorul comunicat: "Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, facem următoarele precizari: tânăra decedată nu  a depus nicio plângere, nu a sesizat Poliţia prin nicio modalitate cu privire la posibile agresiuni comise de concubinul său. În anul 2011, la Poliţia Oraşului Titu a fost înregistrat un dosar penal pe numele celui în cauză, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere. S-au efectuat cercetări, părţile s-au împăcat. S-a dispus neînceperea urmăririi penale. Activităţile de cercetare penală s-au efectuat sub supravegherea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari."

Pe acelaşi subiect

Reamintim că  o crimă abominabilă a fost comisă cu puţin timp în urmă de Oprea Florin Victor, un subofiţer al MApN, plutonier la UM Teiș, județul Dâmbovița.

Bărbatul a ucis-o pe o tânără de 25 de ani într-un coafor, înjunghiind-o cu mai multe lovituri de cuţit. Tânăra era chiar iubita sa şi era clienta salonului de înfrumuseţare. Victima n-a avut nicio şansă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Titu. Cum a scăpat asasinul de dosarul penal care l-ar fi putut trimite după gratii