Antena Meniu Search
x

Răvășitor: Un măturător din București nu a intrat la serbarea fiicei sale, rușinat de cum era îmbrăcat. "Are zile în care nu mănâncă nimic, să poată hrăni copiii"

S-a învoit de la muncă să poată participa la serbarea fiicei sale, dar i-a fost prea rușine ca să intre. Era îmbrăcat în hainele de măturător.

de Monica Palade

la 21.12.2022, 22:54

Răvășitor: Un măturător din București nu a intrat la serbarea fiicei sale, rușinat de cum era îmbrăcat. "Are zile în care nu mănâncă nimic, să poată hrăni copiii" - Facebook

30 de ani și i-a petrecut în stradă, adunând gunoaiele. Chiar și așa, abia are ce să pună pe masă pentru cei cinci copii. Uneori sare mai multe mese ca să aibă cei mici ce să mănânce. E piele și os.

De Crăciun, nu știe ce pune pe masă. Pentru că banii nu îi ajung

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, viața l-a lovit și mai rău. Nicoleta, fiica la care a venit la serbare, are probleme locomotorii, cu 9 pareze, iar el la rândul lui riscă să-și piardă mâna stângă, de la cot în jos, din cauza unui accident. De Crăciun, nu știe ce pune pe masă. Pentru că banii nu îi ajung. Povestea lui a fost relatată pe pagina de Facebook de un alt tătic prezent la serbarea fiului său.

„Va explic pe scurt...Astazi am participat la serbarea de Craciun a piciului meu (nu mai este pici, are 14 ani aproape) la Scoala Speciala nr. 5. Startul serbarii a intarziat deoarece o asteptam pe Nicoleta... A sosit intr-un tarziu alaturi de tatal ei, un om simplu, SLAB rau si imbracat in costum de lucrator la ADP Sct. 3... Omul s-a invoit probabil de la munca cateva ore sa fie alaturi de fata...

Pe acelaşi subiect

Nu a intrat in sala de clasa, rusinat probabil de cum este imbracat, si a ramas pe hol...Am intrat in vorba cu el si am aflat asa:

- Are 5 copii acasa, Nicoleta fiind o fata cu probleme locomotorii, si mentale... mi-a spus ca are 9 pareze...merge foarte greu

- El urmeaza sa-si piarda mana stanga, de la cot in jos, din cauza unui accident suferit, care i-a sectionat tendoanele... Misca doar 2 degete si asa face curat pe strada.. Imi explica cum tine matura... Nu stiu ce fel de accident a suferit, dar spune ca deja are cangrena si in scurt timp va merge sa o amputeze...

- Sotia lui nu munceste si are grija de copii si de fata cu nevoie speciale

- Are 30 ani de vechime in munca pe strada, si un salariu de doar 1500 lei pe luna in mana... spera la o marire... mi-a recunoscut ca are zile in care nu mananca nimic, pt ca sa poata hranii copiii...Nu mintea, este FFF slab.

- Pe 23 este ziua lui de nastere...si spunea ca de Craciun nu are mai nimic de pus pe masa! EU NU VA CER NIMIC... eu o sa ma duc in zilele urmatoare sa-i duc un pachet si ceva bani...cat pot si eu... Fratele meu o sa ma ajute si el...

Eu ma plang de problemele prin catre trec in perioada asta, dar Dumnezeu mi-a aratat ca sunt oameni mult mai necajiti decat mine... Stiu , sunt si alti oameni poate mult mai nevoiasi decat Marius (asa il cheama), dar el mi-a iesit in cale, iar eu o sa-l ajut.

Va urez sarbatori fericite...

P.S. Am uitat sa spun ca sta cu chirie...1000 lei pe luna chiria, si 1000 darile...”, a scris Ionuț Zărescu pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Răvășitor: Un măturător din București nu a intrat la serbarea fiicei sale, rușinat de cum era îmbrăcat. "Are zile în care nu mănâncă nimic, să poată hrăni copiii"