Antena Meniu Search
x

„L-am ținut de mână până la final”. Ion a murit de frig la doar 55 de ani pe o stradă în Italia, care îi devenise a doua casă. Cândva fusese un contabil bancar

Cândva a avut o viață normală, un loc de muncă bine plătit, o familie. Într-o zi, a pierdut însă totul și a ajuns pe străzi. Iar aici și-a găsit recent sfârșitul din cauza frigului.

de Monica Palade

la 21.12.2022, 17:17

„L-am ținut de mână până la final”. Ion a murit de frig la doar 55 de ani pe o stradă în Italia, care îi devenise a doua casă. Cândva fusese un contabil bancar - Shutterstock

Ion Bistritchi, un moldovean de 55 de ani, a murit pe o stradă din Verona, care îi devenise o a doua casă, după ce pe prima a pierdut-o. „A divorțat de soție acum trei ani și a rămas fără casă”, povestesc prietenii săi.

De mână până la final

„A băut ca să se încălzească. La un moment dat ne-a spus că este amețit. L-am ținut de mână până la sfârșit”, a povestit unul din amici, potrivit Corriere del Veneto. Ion a murit în noaptea dintre 19 și 20 decembrie, în apropierea fostei cazărmi abandonate Riva di Villasanta.

„S-a întâmplat pe la trei și jumătate”, povestește un tânăr moldovean căruia „Ion îi era ca un tată. Avea 55 de ani, acum doi-trei ani a divorțat de soția sa și a rămas fără adăpost. A fost contabil bancar, apoi și-a pierdut și acel loc de muncă. Un om bun, ne-a ajutat pe toți. Are doi copii în Moldova: scrie-i bine numele și prenumele, să sperăm că primesc vestea. E greu când o persoană cu care petreci în fiecare zi moare lângă tine …”.

Prietenii lui Ion spun că ambulanța a ajuns aseară în via Torretta, dar încercările medicilor de a-l resuscita pe bărbat au fost inutile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » „L-am ținut de mână până la final”. Ion a murit de frig la doar 55 de ani pe o stradă în Italia, care îi devenise a doua casă. Cândva fusese un contabil bancar