Antena Meniu Search
x

Român mort în microbuzul care trebuia să îl aducă acasă de sărbători. Ioan a fost înjunghiat în inimă de un conațional după o ceartă

Urma să ajungă acasă în sânul familiei de sărbători, dar drumul i s-a oprit în Covasna pentru totdeauna. Cristi Ioan, un român din localitatea vasluiană Popeni, se întorcea de la lucru din Germania pentru a fi alături de familie.

de Monica Palade

la 20.12.2022, 18:44

Nu a mai ajuns. În timpul unui popas, în comuna Ozun, din județul Covasna, bărbatul a fost ucis de un consătean, cu care s-a luat la harță, chiar în microbuzul care trebuia să îl aducă acasă. A fost înjunghiat direct în inimă, informează Vremea Nouă.

Nu a mai ajuns acasă 

Ioan a fost transportat în stare gravă, la Spitalul Județean din Brașov, iar ulterior la Institutul de Cardiologie din Târgu Mureș, însă din păcate inima i s-a oprit pentru totdeauna pe pe masa de operație. Agresorul a fost reținut și dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, fiind acuzat de infracțiunea de omor calificat.

Acum familia nu se mai pregătește de sărbătoare, ci de înmormântare. Pentru ei, Crăciunul nu va mai fi niciodată la fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Român mort în microbuzul care trebuia să îl aducă acasă de sărbători. Ioan a fost înjunghiat în inimă de un conațional după o ceartă