Antena Meniu Search
x

„Iubirea mea, cum trăiesc acum fără tine?" Marian a murit în Italia, după ce a căzut de la 6 metri înălțime. Doi copii au rămas acum fără tată

Marian a plecat în Italia pentru o viață mai bună pentru el, partenera sa de viață și cei doi copii. Nimeni nu se aștepta ca destinul să i se frângă la doar 46 de ani.

de Monica Palade

la 21.12.2022, 22:17

Bărbatul născut în Târgoviște și-a găsit sfârșitul pe un șantier din Massa Carrara, după ce a căzut de la 6 metri înălțime. Doi copii vor crește acum fără tată.

Inimi sfâșiate de durere

Sfâșiată de durere, Ana Maria, iubita lui Marian a postat un mesaj emoționant și plin de durere pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu ei doi. „Iubirea mea, viața mea toată, sufletul meu, nu pot crede, nu pot accepta că nu mai ești lângă mine. Mi-ai luat toată viața odată cu a ta, nu mai pot tăicuțuuuuuuuuuu meu, iubireaaaaa mea unde ești îngerul meu frumos cui m-ai lăsat? Cui ne-ai lăsat tăicuțuleeeeeee, nu mai potttttttt, nu mai am aer, cum trăiesc eu acum fără tine, cummmmmm tata cummmm? Voi rămâne a ta și numai a ta iubirea mea, dragostea mea! Odihna veșnică, îngerul meu păzitor”, a scris românca pe pagina sa de Facebook.

Și pe pagina lui Marian, mesajele de condoleanțe au curs pentru român. „Offf Mariane, ne-ai rupt sufletele! Nu îmi vine să cred că ai plecat așa repede dintre noi! Nu te vom uita niciodată suflet bun!!”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace”, „Condoleanțe draga mea fii puternica, a lăsat toată lumea fără cuvinte nu pot să cred așa ceva îmi pare nespus de rău pentru tine Alina. Fii puternica, știu că ție foarte greu dar nu se mai poate face nimic din păcate”, „Dumnezeu sa-l odihneasca, in pace si familiei, multa putere sa treceti, peste aceasta grea durere!”, „Nici acuma nu imi vine sa cred ca Marian nu mai este imi pare nespus de rau drum lin spre ingeri Mariane si condoleante familiei si multa putere de a trece peste....Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace. Odihnă veșnică Dragul nostru prieten minunat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » „Iubirea mea, cum trăiesc acum fără tine?" Marian a murit în Italia, după ce a căzut de la 6 metri înălțime. Doi copii au rămas acum fără tată