Antena Meniu Search
x

Război între clanuri, poliţişti şi jandarmi atacaţi la Clejani. O sută de oameni s-au încăierat în prima zi de Paşte

Două clanuri şi-au făcut dreptate în stradă cu pietre şi sticle, la Clejani. Zeci de oameni s-au încăierat după ce un copil al uneia dintre familii a fost agresat de un membru al unui clan rival. 

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 10:10

Incidentele grave au avut loc duminică seară, în prima zi de Paşti
Război între clanuri, poliţişti şi jandarmi atacaţi la Clejani. O sută de oameni s-au încăierat în prima zi de Paşte - Imagine ilustrativă / jurnalgiurgiuvean.ro

Două clanuri şi-au făcut dreptate în stradă cu pietre şi sticle, la Clejani. Zeci de oameni s-au încăierat după ce un copil al uneia dintre familii a fost agresat de un membru al unui clan rival. 

Incidentele grave au avut loc duminică seară, în prima zi de Paşti, când două clanuri s-au luat la bătaie cu pietre şi sticle. Apelul la 112 către Jandarmeria Giurgiu a fost înregistrat la ora 17.50.

La momentul deplasării la fața locului a forțelor de ordine, circa o sută de persoane se aflau în zona conflictului, chiar și forțele de ordine fiind agresate cu pietre de către scandalagii.

Pentru că scandalul a degenerat, au fost trimise importante forţe de ordine ale Poliţiei şi Jandarmeriei, precum şi mai multe echipaje de prim-ajutor, care au acordat îngrijiri răniţilor.   

Potrivit jurnalgiurgiuvean.ro, scandalagiii ar fi aruncat cu pietre şi în forţele de ordine.

Au intervenit două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Giurgiu, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple pentru preluarea celor şapte victime, dintre care una în stare gravă a fost transportată la Bucureşti.   

"Membrii a două familii din localitatea Clejani, judetul Giurgiu, sunt cercetati de poliţişti, fiind bănuiţi că au fost implicaţi duminică, 28 aprilie, într-un scandal în care s-au folosit obiecte contondente. Oamenii legii au fost alertaţi prin sistemul Naţional de Apeluri de Urgentă 112 că în Clejani are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane", transmite IPJ Giurgiu.

De la ce a pornit scandalul din Clejani

Scandalul a pornit de la faptul că un copil, în timp ce se afla pe ulița din fața casei, ar fi fost agresat de către un adult, care l-ar fi lovit. 

Copilul a mers imediat în casă, și-a anunțat familia, aceștia deplasându-se imediat la casa agresorului. 

Politiştii au stabilit că în conflict au fost implicate persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, iar în timpul altercaţiei s-au folosit obiecte contondente, pietre şi sticle.

Conform IPJ Giurgiu, poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Război între clanuri, poliţişti şi jandarmi atacaţi la Clejani. O sută de oameni s-au încăierat în prima zi de Paşte