Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Razie de amploare a Poliţiei, alături de inspectori RAR: zeci de maşini şi motociclete rămase fără plăcuţe de înmatriculare. Valoarea totală a amenzilor

Maşinile şi motocicletele tunate au devenit un pericol pe şoselele din România. Motiv pentru care poliţia din Capitală şi inspectorii RAR au făcut controale de amploare şi au aplicat sancţiuni dure. Zeci de șoferi au rămas fără certificatele sau plăcuţe de înmatriculare.

de Eduard Marin

la 04.08.2024 , 19:21

Şoferii sau motociciliştii care au modificat sistemele de evacuare ale vehculelor au fost vanati in trafic, Politistii i au descoperit usor,după zgomotul pe care il fac in trafic. Pentru poluare fonică au si fost amendati. "In urma verificarilor inspectorilor RAR s-a constatat faptul ca acesta avea modificari constructive neomologate la sistemul de evacuare dar si deficiente la sistemul de iluminare fata", a declarat Andra Arsintescu, Brigada Rutieră.

Zeci de maşini şi motociclete modificate au ramas trase pe dreapta după ce au rămas fără placutele de inmatriculare. In urma controalelor din ultimele 3 zile, politistii din Capitala au dat peste 130 de amenzi in valoare totala de 75.000 lei. Agentii au retras 28 de seturi de placute cu numerele de inmatriculare.

Vezi și
Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Razie de amploare a Poliţiei, alături de inspectori RAR: zeci de maşini şi motociclete rămase fără plăcuţe de înmatriculare. Valoarea totală a amenzilor