Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţia şi inspectorii RAR, controale surpriză pe străzile din Bucureşti. Ce aleg şoferii să modifice la maşini cel mai des

Maşinile şi chiar şi motocicletele cu modificări neconforme au devenit un pericol pe şoselele. Motiv pentru care poliţia din Capitală şi inspectorii RAR au făcut controale de amploare şi au aplicat sancţiuni dure. 47 de șoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare. 

de Eduard Marin

la 04.08.2024 , 09:04

Controlate atent de Inspectorii Registrului Auto Roman, autoturismele şi chiar şi motoarele au fost analizate în întregime, iar neregulile găsite au fost sancţionate.

Majoritatea şoferilor au ales să modifice sistemele de evacuare, iar asta contribuie la poluarea fonică din oraş, chiar si pe timpul nopţii. 

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: În urma verificărilor inspectorilor RAR, s-a constatat faptul că acesta avea modificări constructive neomologate la sistemul de evacuare, dar şi deficienţe la sistemul de iluminare faţă. În mai puţin de două ore, au fost reţinute 12 certificate de înmatriculare şi au fost retrase 6 plăcuţe cu numărul de înmatriculare. 

Vezi și

47 de șoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare

Zeci de maşini şi motociclete modificate au rămas trase pe dreapta, după ce le-au fost retrase plăcuţele de înmatriculare.

În urma controalelor din ultimele 3 zile, politiştii din Capitală au dat peste 130 de amenzi în valoare totală de 75.000 lei şi au reţinut 28 de seturi de plăcuţe cu numerele de înmatriculare. 

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Poliţia şi inspectorii RAR, controale surpriză pe străzile din Bucureşti. Ce aleg şoferii să modifice la maşini cel mai des