Antena Meniu Search
x

Reacţia MAE în cazul românului arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova

Ministerul Afacerilor Externe reacţionează în cazul românului arestat în Bulgaria pentru uciderea jurnalistei Victoria Marinova.

Ministerul Afacerilor Externe reacţionează în cazul românului arestat în Bulgaria pentru uciderea jurnalistei Victoria Marinova.

Ambasada României în Republica Bulgaria are în atenție cazul semnalat și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la  identitatea și cetățenia persoanei în cauză.  

Până la acest moment, misiunea diplomatică nu a fost notificată de către autoritățile locale cu privire la reținerea/arestarea unui cetățean român sub astfel de acuzații și nici nu a primit solicitări de asistență consulară cu privire la un astfel de caz.

Pe acelaşi subiect

Românul suspectat de moartea jurnalistei Victoria Marinova va fi eliberat

Ambasada României la Sofia menține cazul în atenție și este în contact permanent cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară, în limita competențelor, dacă situația o va impune, se mai arată în comunicatul MAE.

Reamintim că un român a fost arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Tânăra a fost torturată şi omorâtă pe malul Dunării.

Sâmbătă după-amiază, Victoria Marinova, de 30 ani, a fost bătută, violată și strangulată ziua în amiaza mare, în timp ce făcea jogging.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Reacţia MAE în cazul românului arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova