Antena Meniu Search
x

Foto Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"

Un şofer din Cluj-Napoca s-a trezit cu maşina lovită după ce un necunoscut a aruncat o trotinetă electrică spre ea. Proprietarul a postat o poză cu autovehiculul şi a povestit întâmplarea pe reţelele de socializare, în speranţa că va găsi vinovatul. 

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 16:45

Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise" - Stiri de Cluj

Un clujean care a parcat pe o stradă celebră din Cluj-Napoca s-a ales cu maşina lovită, după ce un trecător necunoscut a izbit o trotinetă electrică de ea. El a povestit incidentul pe reţelele de socializare.

"Salutare tuturor, am avut azi o surpriza neplăcută după cum se vede în fotografii. Dacă are cineva cunoștință de eveniment cu informații sau înregistrare v-aș fi recunoscător.", a scris tânărul pe un grup destinat șoferilor. 

Mulţi şoferi de pe grupul cu pricina s-au arătat revoltaţi de întâmplare, susţinând că trotinetele ar trebui interzise, potrivit Ştiri de Cluj.

"Ar trebui interzise acest gen de trotinete. Sunt multe orașe din țară unde nu există și nu moare nimeni. Atât timp cât se primește dreptul, nu vor dispărea, iar cetățenii au de suferit"

"Oare de ce nu le face un sistem sa vezi cine a circulat ultima dată cu trotineta și să fie pasibil de despăgubire. Presupun ca a abandonat trotineta pe trotuar și un alt trecător a aruncat-o peste gardul viu. Urât. Ar trebui scoase din circulatie"

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"