Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un elev pe trotinetă este lovit de maşină, în centrul Clujului. Era pe trecere, dar avea roşu la semafor

Un copil de 11 ani a ajuns la spital cu mai multe răni, după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce traversa strada pe o trotinetă. Avertizăm urmează imagini cu un puternic impact emoţional. Băiatul a fost acroşat în timp ce traversa una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Cluj-Napoca. Era pe trecerea de pietoni, însă avea culoarea roşie la semafor.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 25.03.2024, 14:52

Vezi și

Din fericire, băiatul a avut mare noroc, pentru că maşina tocmai pornise de pe loc, iar impactul nu a fost atât de puternic. S-a ales, totuşi, cu o fractură de antebraţ şi mai multe vânătăi, însă medicii spun că nu va rămâne internat.

Elevul a vrut să forţeze traversarea 

Accidentul a a vut loc în această dimineaţă, puţin înainte de ora 8.00. Elevul de 11 ani se îndrepta pe trotinetă spre şcoală, dar, când a vrut să traverseze a prins semaforul pentru pietoni când se schimba din verde în roşu. A vrut să forţeze traversarea, însă nu a apucat, pentru că se afla pe un bulevard cu mai multe benzi, iar maşinile se puseseră deja în mişcare. A fost acroşat de autoturism şi trântit pe asfalt, iar martorii au sunat la 112.

A rămas conştient în permanenţă  şi le-a spus medicilor de pe ambulanţă că are dureri la mâini şi la picioare şi, după ce a primit ajutor, a fost transportat la spital.

Poliţiştii le atrag atenţia celor care circulă cu bicicleta sau cu trotineta că, dacă vor să traverseze şi să aibă prioritate ca pietoni, trebuie să  meargă la pas, pe lângă bicicletă sau trotinetă. În caz contrar, trebuie să respecte regulile de circulaţie ale vehiculelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un elev pe trotinetă este lovit de maşină, în centrul Clujului. Era pe trecere, dar avea roşu la semafor