Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Roberta, poliţista moartă în accident în timpul unei misiuni, condusă pe ultimul drum în sunet de sirene. Zeci de maşini de poliţie au împânzit uliţa din satul natal

Abia intrase în serviciu şi urma să îşi ia colegul de patrulare, când ultima misiune pentru Roberta s-a încheiat. La doar 21 de ani, tânăra s-a stins într-un cumplit accident rutier, când autospeciala în care se afla a fost izbită fontal de remorca unui TIR, pe un drum în Braşov.

de Monica Palade

la 19.08.2024 , 15:37

Astăzi, frumoasa fată cu zâmbet fermecător, care a visat de mică să devină poliţistă, a fost condusă pe ultimul drum de zeci de colegi, în sunet de sirene. Zeci de autospeciale au împânzit uliţa localităţii gorjene Roşia de Amaradia, locul unde Roberta a copilărit.

Zeci de maşini de poliţie au condus-o pe ultimul drum

Multe coroane de flori, multe lacrimi şi sunetul de jale al trompetei, anunţa că tânăra poliţistă va fi condusă în onoruri militare aşa cum o cere protocolul. Au urmat zeci de maşini care au umplut uliţa, cu semnalele acustice şi luminoase pornite.

Vezi și

În Braşov, locul unde tânăra a fost repartizată, colegii au făcut acelaşi lucru la ora la care ceremonia funerară a început.

Pe acelaşi subiect

Pe uliţa unde cândva Roberta îşi creiona dorinţa de a deveni poliţistă, suntetul alarmelor a demonstrat că visul fetei cu părul creţ s-a împlinit. A fost însă scurt şi încheiat din păcate atât de brusc şi violent.

Cum s-a petrecut accidentul

Sfârşit tragic pentru o poliţistă de numai 21 de ani din judeţul Braşov. Agenta, angajată în ministerul de Interne la finalul anului trecut, a murit în misiune. Maşina în care se afla a fost lovită de remorca unui TIR şi nu a mai avut nicio şansă. Impactul a fost atât de puternic încât tânăra a murit în braţele medicilor. Sindicaliştii din poliţie spun că o autospecială mai scumpă i-ar fi oferit poate şansa la viaţă.

Roberta conducea maşina de poliţie a postului din Hoghiz, acolo unde a fost detaşată imediat ce a absolvit şcoala de subofiţeri de la Câmpina. Era singură în autospecială. Tragedia s-a petrecut la circa 7 kilometri de sediu, într-o curbă periculoasă. Maşina de poliţie a fost lovită frontal, în plin, de remorca unui camion intrată în derapaj de pe contrasens. Impactul a fost devastator. Maşina de poliţie a fost aruncată în afara şoselei.  

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Roberta, poliţista moartă în accident în timpul unei misiuni, condusă pe ultimul drum în sunet de sirene. Zeci de maşini de poliţie au împânzit uliţa din satul natal