Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia Europol după ce o poliţistă de 21 de ani a murit în autospeciala cu care patrula: "Gradul de protecţie este minim"

O poliţistă de 21 de ani a murit pe DN13 în Braşov, după ce maşina de poliţie în care patrula a fost lovită puternic de o remorcă.

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 07:48

Din cauza asfaltului umed, remorca a derapat şi a lovit autospeciala condusă de tânără. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a făcut praf şi a ajuns în afara şoselei. Când au sosit la locul accidentului, salvatorii nu au putut decât să declare decesul poliţistei.

Într-o postare pe reţelele de socializare, Sindicatul Europol a reacţionat după moartea tinerei, spunând că maşinile Poliţiei Române nu asigură nici cea mai mică siguranţă agenţilor care le conduc. 

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Reacţia Europol după ce o poliţistă de 21 de ani a murit în autospeciala cu care patrula: "Gradul de protecţie este minim"