Antena Meniu Search
x

Video "România...asta e România. Ce să facem?" Șoferii, sătui de blocajele de pe Valea Oltului. O porțiune din drum s-a surpat din nou

Atenție, șoferi! Dacă aveți drum pe Valea Oltului, înarmaţi-vă cu răbdare. Sunt restricții de circulație între localitățile Lazaret și Boiţa din județul Sibiu, din cauza unor surpări de pe marginea drumului. Este pentru a doua oară, în mai puțin de două săptămâni, când se întâmplă asta. 

de Redactia Observator

la 04.02.2023, 07:50

Vezi și

Cel mai recent tronson al autostrăzii A1 Sibiu–Boiţa a fost inaugurat în decembrie anul trecut. Șoseaua de mare viteză măsoară 13 kilometri, însă odată ce șoferii ajung din nou pe DN 7 încep problemele. Şoferii vor fi nevoiți să aștepte la semafor, pentru că pe Valea Oltului mașinile vor circula alternativ. Muncitorii vor lucra în următoarea perioadă în zona unde alunecările de teren au provocat fisuri pe drum. 

Robert  Elekes, purtător de cuvânt DRDP Brașov: Degradarea apărută în urmă cu aproximativ zece zile a avansat. Oltul a subspălat taluzul drumului și atunci a trebuit să punem în siguranță această zonă și să instituim o restricție pe sensul dinspre Vâlcea spre Sibiu. Pe lângă consolidarea malului Oltului, vor fi amplasate și plase pe stâncile de pe versanții aflați pe marginea DN 7. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile tot promit, însă şoferii sunt deja sătui de veşnicele şantiere sau blocaje de pe Valea Oltului: "Să se lucreze mai iute și mai bine. Nu de mântuială" / "Am trecut și ieri, am găsit aceeași situație și m-am obișnuit. Trebuie să ne obișnuim cu situația asta pentru că asta e Valea Oltului. Să așteptam să se finalizeze autostrada și atunci va fi mai bine pentru toată lumea" / "România...asta e România. Ce să facem? Mergem încet înainte".

Circulația pe DN 7 între Boiţa și Lazaret va fi dirijată în timpul zilei, iar noaptea vor funcționa semafoare. Lucrări de consolidare în zonă sunt încă din iunie, anul trecut. Drumarii estimează că până la începutul verii, întregul tronson de patru kilometri va fi refăcut complet. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "România...asta e România. Ce să facem?" Șoferii, sătui de blocajele de pe Valea Oltului. O porțiune din drum s-a surpat din nou