Antena Meniu Search
x

Video Calamitate pe cel mai important drum naţional din ţară. Şoseaua o ia la vale cu tot cu parapet

Cel mai important şi mai aglomerat drum din ţară a cedat! O porţiune de 60 de metri din DN 1, pe sensul Braşov - Bucureşti, s-a surpat în această dimineaţă în dreptul localităţii Breaza. Incidentul a fost catalogat drept calamitate şi, pe un drum care e deja un calvar în fiecare week-end, vor fi şi restricţii de circulaţie.  

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 03.02.2023, 19:26

Vezi și

Cel mai aglomerat drum din ţară o ia la vale. Peste noapte, şoseaua s-a înclinat periculos, cu tot cu parapetul de protecţie.

Calamitate pe cel mai important drum naţional din ţară

Alexandra Marin - reporter Observator: Surparea s-a produs pe sensul de mers dinspre Braşov spre capitală, motiv pentru care traficul a fost restricţionat pe o distanţă de 60 de metri.

Pentru a putea face lucrări de urgenţă, Compania de Drumuri a catalogat incidentul drept calamitate.

Pe acelaşi subiect

Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR: Poate dura până la 3 luni. Pentru că în cazul fericit este o alunecare punctuală, în cazul nefericit acea alunecare se poate manifesta și în alte puncte, să continue.

Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IJP Prahova: Se va institui restricţie temporară de circulaţie pe banda numarul 1 de la km 99 + 200 m până la km 98 + 850 m.

Restricţiile de circulaţie vin într-o perioadă aglomerată în staţiunile montane. Începe vacanţa elevilor şi mulţi şi-au planificat vacanţe la munte.

În urmă cu trei ani, pe aceeaşi bandă de sens, o bucată din drumul naţional s-a rupt la propriu. Abia anul trecut s-a remediat problema, timp în care în zonă au fost balize şi semnalizatoare, iar traficul s-a desfăşurat cu restricţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Calamitate pe cel mai important drum naţional din ţară. Şoseaua o ia la vale cu tot cu parapet