Antena Meniu Search
x

Video "S-a speriat, a pus frână şi s-a răsturat în şanţ". Un bărbat de 66 de ani din Mureş a murit într-un cumplit accident. Mai avea doar 15 kilometri până acasă

Tragedie, ieri după-amiază, pe un drum din localitatea Ilieni, judeţul Mureş. Un bărbat de 66 de ani a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite uşor, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit puternic. Impactul a fost atât de violent încât unul dintre autoturisme a ieşit de pe carosabil şi s-a încolăcit în jurul unui copac aflat pe marginea şoselei. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

de Sorin Tanţoş

la 12.08.2023, 10:01

Vezi și

Tragedia s-a petrecut la doar 15 kilometri de casa bărbatului de 66 de ani. Pe drumul ce ocoleşte municipiul Târgu-Mureş, în localitatea Ilieni, şoferul a intrat într-o depăşire. În faţa acestuia, un alt participant la trafic face aceeaşi manevră, fără a se asigura. 

A murit în drum spre casă 

Şofer: Am înţeles că a intrat în depăşire, venea din faţă, s-a speriat, a pus frână şi s-a răsturat în şanţ. 

Maşina bărbatului s-a rotogolit de mai multe ori, după care s-a încolăcit în jurul unui copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic din maşină au rămas... doar fiare.

Pe acelaşi subiect

Liana Ciobanu - Medic primar UPU SMURD Târgu Mureș: Este vorba despre un accident rutier cu victimă decedată, cu leziuni incompatibile cu supravieţuirea, a fost nevoie de descarcerare.

Locotenent colonel Cristian Porav adjunct șef: Am procedat la extragerea acesteia deoarece era încarcerată. În celălalt autoturism s-au aflat trei pasageri care nu au suferit niciun traumatism.

Circulaţia în zonă a fost blocată zeci de minute.

Şofer: Începând din graniţă  şi până aici circulaţia este catastofă. Deci am până aici 800 de kilometri şi i-am făcut câte ore.....15 ore.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "S-a speriat, a pus frână şi s-a răsturat în şanţ". Un bărbat de 66 de ani din Mureş a murit într-un cumplit accident. Mai avea doar 15 kilometri până acasă