Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident înfiorător în Mureş. O maşină a rămas încolăcită într-un copac, un pasager a murit. Alte 3 persoane, rănite uşor

Un accident înfiorător a avut loc vineri în localitatea Ilieni, județul Mureș. O persoană a murit şi alte trei sunt rănite uşor, după ce două maşini s-au izbit. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre autoturisme a rămas blocat în jurul unui copac. 

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 15:09

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. În urma impactului, o persoană a fost găsită încarcerată în unul dintre autoturisme și avea leziuni incompatibile cu viața. Medicii au declarat-o decedată, transmite Mediafax.

Celelalte trei persoane implicate nu necesită îngrijiri

Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate medical și nu necesită îngrijiri.

"Echipajele intervin pentru extragerea victimei de cod negru din autoturism și pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor", informează Georgiana Oltean, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Mureş. O maşină a rămas încolăcită într-un copac, un pasager a murit. Alte 3 persoane, rănite uşor