Antena Meniu Search
x

Video Satul din România unde s-au plantat 140 de palmieri, pe marginea drumului. Primăria a cheltuit 100.000 ca să arate ca Palm Beach din Florida

Palmieri pe marginea drumului, într-un sat din România. La Șimian este ca la Palm Beach din Florida, spun localnicii. Este vorba despre o comună din Mehedinţi, aflată la 7 kilometri de Drobeta Turnu Severin. Sunt 140 de copaci care au costat primăria 100.000 de lei. 

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 11:40

Vezi și

Palmierii au fost plantați de-a lungul Drumui European E 70 în luna octombrie a anului trecut. 

Reporter: Aveţi toate utilităţile, tot ce vă trebuie în comună?

Localnică: Avem da. Apă, canalizare. 

Şimian, comuna cu palmieri

Pe acelaşi subiect

Cetățenii spun că sunt mulțumiți de investiție în contextul în care comuna are toate utilitățile necesare. De altfel, Șimianul este prima comună din țară care a accesat bani europeni pentru aducțiunea rețelei de gaze. Autoritățile spun că arborii exotici rezistă şi iarna, iar, dacă temperaturile scad, se vor lua măsuri imediate din partea angajaților primăriei.

Constantin Truşcă, primarul localităţii Șimian: Scopul plantării acestor palmieri este de a înfrumuseţa intrarea în comună. 

Șimianul este cea mai mare comună din Mehedinți

Conform ultimului recensământ, localitatea Şimian are aproximativ 11.000 locuitori, fiind cea mai mare comună din judeţul Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Satul din România unde s-au plantat 140 de palmieri, pe marginea drumului. Primăria a cheltuit 100.000 ca să arate ca Palm Beach din Florida