Antena Meniu Search
x

Video Scandalul la cuţite de pe plaja din Costineşti a pornit de la două şezlonguri: "Să mor de nu vă tai, vă calc în picioare!"

Încăierare generală pe o plajă din Costineşti! Mai mulţi turişti care nu voiau să elibereze şezlongurile s-au luat la bătaie cu angajaţii plajei. Cei din urmă îşi terminaseră programul şi voiau să strângă şezlongurile, spre nemulţumirea a doi bărbaţi. A urmat o ploaie de înjurături și amenințări, iar în final totul a degenerat. Imaginile au fost surprinse de martori şi urcate apoi pe reţelele de socializare.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 07.08.2023, 17:32

Vezi și

Scandalul a început pe o plajă privată din Costineşti. Doi bărbaţi au devenit extrem de recalcitranţi după ce administratorii plajei au vrut să strângă şezlongurile. Cum ele fuseseră plătite, indivizii nu doar că au refuzat să se ridice, dar i-au ameninţat şi cu un cuţit pe angajați: "Să mor de nu vă tai, vă calc în picioare. *** cu plaja voastră privată"

Bătaie pentru şezlonguri pe plaja Costineşti

"În jur de ora 2-3 după-amiaza, nu stiu exact cât era, au venit aici deja într-o stare destul de avansată de ebrietate. La ora 18 este finalul programului. Ne-am apucat de strâns toată plaja. Am încercat să venim la domni, să le spunem cu frumosul că am terminat şi noi tot ce era pe plajă de făcut în afară de ei", povesteşte un angajat al plajei.

"În momentul ăla, unul dintre ei a scos un briceag, habar n-am ce era. Ne-au şi alergat pe mine şi pe câţiva colegi de-ai mei, s-a luat efectiv cu cuţitul ăla după noi", continuă angajatul. "A dat să mă înjunghie, a întins cuţitul spre mine. M-am sustras cât am putut pe lângă baldachinul acela", arată Ionuţ Mocanu, administrator plajă.

Pe acelaşi subiect

Scandalul a degenerat: "Mor! Nu mai pot"

Scandalul a degenerat. Pe plajă au venit şi angajaţii firmei de pază, dar şi câţiva salvamari. "Mai intervenim şi noi, salvamarii, îi mai ajutăm că suntem colegi aici când mai întâlnim oameni sub influenţa alcoolului. Foarte urât, oamenii sunt neînţelegători!", spune Daniel Dincă, salvamar. 

"Li s-a aplicat spray lacrimogen, un spray cu piper, el e de culoare roşie la bază. Au căzut în zona aia unul sau doi dintre ei, trei sau patru care mai erau cu ei au fugit", adaugă Ionuţ Mocanu, administrator plajă.

De pe nisip, conflictul s-a mutat pe o alee extrem de circulată din staţiune. "Mor! Băi, nu mai pot, mor! Băi!", strigă unul dintre indivizi. "Probabil acel sânge, fiind nişte scări în apropiere acolo unde li s-a aplicat sprayul, acolo or fi căzut şi s-au lovit", este de părere Ionuţ Mocanu, administrator plajă.

Indivizii au fost identificaţi. Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Scandalul la cuţite de pe plaja din Costineşti a pornit de la două şezlonguri: "Să mor de nu vă tai, vă calc în picioare!"