Antena Meniu Search
x

Video "Păi, şi dacă nu erau plătite trebuiau să-i bată, sau ce?" Bătaie generală la Costineşti între turişti şi bodyguardzi, de la două şezlonguri

Încăierare generală pe o plajă din Costineşti! Mai mulţi turişti care nu voiau să elibereze şezlongurile s-au luat la bătaie cu angajaţii plajei. Aceştia din urmă îşi terminaseră programul şi voiau să strângă şezlongurile. Imaginile au fost surprinse de mai mulţi martori care le-au urcat apoi pe reţelele de socializare. În conflict au intervenit şi mai mulţi bodyguardzi care au încercat să aplaneze scandalul.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 07.08.2023, 13:31

Vezi și

Totul ar fi pornit de la şezlongurile de pe plajă pe care aceştia nu le-ar fi plătit. De partea cealaltă, martorii spun că angajaţii îşi terminaseră programul şi voiau să strângă şezlongurile pentru a pleca acasă. Oamenii nu se lăsau duşi de pe plajă, moment în care ar fi intervenit paznicii.

Lucrurile ar fi degenerat, martorii spun că cei doi bărbaţi ar fi avut cuţite la ei, iar angajaţii plajei ar fi dat cu spray paralizant pentru a-i linişti. Conflictul s-ar fi mutat de pe plajă, pe promenadă. În imagini se vede că cei doi bărbaţi au fost bătuţi atât de rău încât nici se puteau ridica de pe jos. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Păi, şi dacă nu erau plătite trebuiau să-i bată, sau ce?" Bătaie generală la Costineşti între turişti şi bodyguardzi, de la două şezlonguri