Antena Meniu Search
x

Video "Faţa era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic". Mister în jurul crimei din Mangalia. Anchetatorii încearcă să afle cine i-a fost complice adolescentei

Ucisă în bătaie şi aruncată sub o bancă, în parc. Este sfârşitul cumplit al unei adolescente de 18 ani. Trupul ei a fost găsit ieri dimineaţă, într-un parc din Mangalia, la doi paşi de plajă. Camerele de supraveghere au înregistrat doi indivizi, cu feţele acoperite, care au dus cadavrul acolo. Poliţiştii au un suspect principal, care a fost prezentat seara trecută în faţa magistraţilor, dar crima rămâne, deocamdată, învăluită în mister. Presupusa criminală a fost reţinută pentru 24 de ore. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 07.08.2023, 08:52

Vezi și

Trupul tinerei, zdrobit în bătaie, a fost găsit ieri, puţin după ora 5 dimineaţa, de un bărbat care traversa parcul Tosca, din Mangalia. Poliţiştii au aflat că este din Vaslui, iar principala suspectă este cea mai bună prietenă a ei, o fată de 18 ani. 

Mister în jurul crimei din Mangalia

Seara trecută, tânăra a fost dusă în faţa magistraţilor, pentru a da explicaţii despre modul în care şi-ar fi ucis amica, dar mai ales să spună ce ar fi împins-o să facă acest gest.  

Acuzata şi jurnaiştii: Ce ai avut cu prietena ta? De ce ai omorât-o? Ai băgat-o în geamantan?

Pe acelaşi subiect

Ai plănuit să o ucizi?

S-ar fi certat din cauza unui bărbat şi s-a ajuns la crimă. Trupul a fost cărat într-un geamantan până în locul în care a fost aruncat. 

Emil, pescar: Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul...Era chircită, era...în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo.

Bărbatul a strigat îngrozit după ajutor, iar cei care au venit să vadă ce se întâmplă au sunat la 112. 

Emil, pescar: Când au venit legiştii au constatat că era moartă de cinci ore. Bătută, faţa să nu se cunoască. Semne pe corp şi avea şi pe la gât. 

Pe lângă lovituri, fata avea şi o tăietură la gât. În parc nu au fost găsite urme de sânge, semn că a fost ucisă în altă parte.

Andreea Filip, reporter Observator: Banca sub care a fost găsit cadavrul fetei se află în apropierea unui complex sportiv, sunt mai multe blocuri în zonă, un loc de joacă pentru copii, dar şi la foarte mică distanţă de camerele de supraveghere care ar fi surprins în această dimineaţă mai multe persoane cu cagule.

Poliţiştii care au analizat imaginile spun că este vorba despre doi indivizi care şi-au acoperit faţa şi cu cagule şi cu gluga de la hanorac. Pentru criminalişti, violenţa extremă care a dus la moartea tinerei este un indiciu. 

Liviu Cheşnoiu - psiholog criminalist: Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu. De multe ori chestia asta o face cineva care e cunoscut de victimă.

Vestea crimei s-a răspândit ca o undă de şoc în oraşul-staţiune Mangalia. Localnicii au venit cu lumânări la locul în care trupul a fost găsit.

Cetăţeni: Stau din '85 aici, dar n-am auzit niciodată să fie un eveniment atât de grav.

- E un oraş foarte liniştit. Dar ce s-a întâmplat... Acum vine atâta lume pe litoral... Unde or fi găsit copila asta... Nu ştiu.

Andreea Filip - reporter Observator: Chiar în acest moment, poliţiştii verifică mai multe maşini care se află în preajma parcului şi caută indicii care ar putea să-i ajute în anchetă.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească cine a fost complicele. Victima şi suspecta era cameriste şi lucrau împreună, într-un hotel din Saturn, pe durata verii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Faţa era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic". Mister în jurul crimei din Mangalia. Anchetatorii încearcă să afle cine i-a fost complice adolescentei