Antena Meniu Search
x

Video "Se va dovedi dacă va fi heroină. Eu am zis că am pastile". Șoferi prinși beți sau drogați la volan, după o razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov

Șoferii din Capitală și din Ilfov au fost opriţi rând pe rând noaptea trecută pentru a fi testați cu aparatele alcool test și drug test. Polițiștii au descoperit mai mulți tineri inconștienți care s-au urcat drogați la volan. Majoritatea s-au scuzat că au luat anumite medicamente sau că aparatele sunt de vină, motiv pentru care au fost duși la sediul INML. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 18.02.2024, 08:02

Vezi și

În weekend, în drum spre petreceri sau atunci când ies în oraş, tinerii se simt tentaţi să încalce legea, fie să apese prea tare pedala de acceleraţie, fie să se urce băuţi sau drogaţi la volan. Aşa că, poliţiştii îi aşteaptă în trafic, atât pentru siguranţa şoferilor inconştienţi, cât şi a celorlalţi din trafic. 

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Un tânăr în vârstă de 28 de ani a condus pe raza judeţului Ilfov şi a fost depistat în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.

Şi nu a fost singurul prins în neregulă. 

Poliţist: Ne vom deplasa la INML pentru recoltare de mostre biologice. Iar din acest moment nu mai aveți dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.  

Pe acelaşi subiect

Reporter - șofer:

- De ce te-ai urcat drogat la volan?

- Nu am fost drogat. 

- Ai fost depistat la heroină. E adevărat? 

- Asta se va dovedi la laborator, dacă va fi heroină sau nu. Eu am zis că am luat altceva, pastile.   

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Conducatorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. 

Un șofer găsit cu alcoolemie a contestat rezultatul

Reporter - șofer:

- Te-ai urcat băut la volan?

- Nu, frate. Ce-ai?

- Pai și de ce te duci la IML?

- Pentru că eu am cerut. Că n-am băut.

- Și a ieșit pe aparat că ai băut?

- Da, a ieșit 0.04.

- Și n-ai băut nimic?

- Nu.    

Eduard Marin, reporter Observator: Anual, în jur de 12.000 de șoferi sunt prinși băuți la volan. Asta înseamnă că în fiecare lună, o mie de șoferi pun viața oamenilor în pericol. Asta, în contextul în care România se află în topul ţărilor din UE în care oamenii îşi pierd viaţa în accidentele rutiere. 

Raziile vor continua şi în nopţile urmatoare, şi în Capitală, dar şi în restul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Se va dovedi dacă va fi heroină. Eu am zis că am pastile". Șoferi prinși beți sau drogați la volan, după o razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov