Antena Meniu Search
x

Video "Aţi ieşit pozitiv la cocaină şi la canabis". Tânăr de 29 de ani, prins drogat la volan pe străzile din Bucureşti. Ce i-au găsit agenţii în maşină

Deşi raziile au loc constant, şoferii nu mai ţin cont de nimic, mai ales în weekend. Poliţiştii de la rutieră au dat numeroase amenzi azi-noapte şi au deschis dosare penale şoferilor care au condus băuţi sau drogaţi în Capitală. Ieri, peste o sută de şoferi vitezomani au fost sancţionaţi în doar câteva ore. 

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 10:20

Vezi și

Aţi ieşit pozitiv la cocaină şi la canabis. Din acest moment nu mai aveţi dreptul de a conduce.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, pe lângă faptul că a condus sub influenţa substanţelor interzise, agenţii i-au găsit în maşină şi un recipient în care se afla canabis. Bărbatul rămas fără permis, dar s-a ales şi cu dosar penal.

De cercetarea penală nu a scăpat nici un alt şofer care s-a urcat băut la volan.

Radu Gâtan, Poliţia Capitalei: În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,5 mg per litru alcool pur în aerul expirat.

Pe acelaşi subiect

Dacă pentru cei care încalcă legea, prezenţa agenţilor în stradă este un coşmar, pentru şoferii care respectă regulile, acţiunile rutiere sunt binevenite.

Harta neagră a Capitalei. Pe ce bulevarde din București se produc cele mai grave accidente rutiere

În vizor au fost luaţi şi vitezomanii. În Capitală sunt nouă zone negre, unde au loc cele mai multe accidente. Bulevardul Unirii, Şoseaua Colentina şi Bulevardul Iuliu Maniu sunt în top. Patruzeci şi patru de persoane şi-au pierdut viaţa doar anul trecut în Bucureşti în accidente de maşină. 400 de accidente rutiere grave au avut loc anul trecut doar în Bucureşti.

Cele mai multe în sectorul 3 şi sectorul 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Aţi ieşit pozitiv la cocaină şi la canabis". Tânăr de 29 de ani, prins drogat la volan pe străzile din Bucureşti. Ce i-au găsit agenţii în maşină