Antena Meniu Search
x

Sfârșit cumplit pentru o refugiată din Ucraina, în Satu Mare. Femeia a murit înecată în piscina unui hotel din Tășnad

Sfârșit cumplit pentru o refugiată din Ucraina, sâmbătă seară, în județul Satul Satu Mare. Femeia în vârstă de 56 de ani a murit înecată în piscina interioară a unui hotel din zona stațiunii Tășnad. Din păcate, echipajele de prim-ajutor chemate la fața locului nu au mai putut să o salveze pe ucraineancă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.03.2022, 11:08

O refugiată din Ucraina a murit înecată în piscina unui hotel din Tășnad
Sfârșit cumplit pentru o refugiată din Ucraina, în Satu Mare. Femeia a murit înecată în piscina unui hotel din Tășnad - presasm.ro

O refugiată în vârstă de 56 de ani a murit sâmbătă seara, în localitatea Tășnad, după ce s-a înecat în piscina interioară a unui hotel din zona stațiunii. Potrivit publicației locale presasm.ro, la fața locului au fost chemate echipaje de prim-ajutor, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

A fost resuscitată în zadar minute în șir, astfel că medicii au fost nevoiți să pronunțe decesul.

Se pare că ucraineanca era cunoscută cu probleme de sănătate, respectiv hipertensiune arterială. Ea era cazată în hotelul respectiv din data de 9 martie.

Medicii legiști urmează să efectueze autopsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la moartea femeii.

Pe acelaşi subiect

Ce spune poliția din Satu Mare

Polițiștii au deschis  anchetă și continuă cercetările în acest caz.

"În cursul serii de ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei unități de cazare, din orașul Tășnad, o femeie, de 55 de ani, ar fi fost găsită, fără suflare, în piscină. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate, se confirmă. Corpul neînsuflețit al femeii a  fost depus la Prosectura Spitalului Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză nu sunt suspiciuni", a transmis IPJ Satu Mare.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Sfârșit cumplit pentru o refugiată din Ucraina, în Satu Mare. Femeia a murit înecată în piscina unui hotel din Tășnad