Antena Meniu Search
x

Video Vis împlinit pentru Amelia, fetița care a topit inimile tuturor când a cântat „Let it go”, într-un buncăr din Kiev

Amelia, fetița refugiată în vârstă de șapte ani care a topit inimile tuturor cântând "Let it go" într-un buncăr, în timpul bombardamentelor din Kiev, a urcat pe scenă la un concert, în Polonia, unde a cântat imnul Ucrainei. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.03.2022, 15:35

Vis împlinit pentru Amelia, fetița care a topit inimile tuturor când a cântat„Let it go”, într-un buncăr din Kiev - captura twitter

Amelia Anisovych a petrecut șase zile într-un adăpost anti-bombă din Kiev, înainte de a fugi din Ucraina împreună cu bunica ei, la începutul acestei luni. Duminică seara, ea a urcat pe scena de la Arena Atlas, din Lodz, unde a cântat Imnul Ucrainei în fața a mii de oameni, așa cum visa să facă atunci când va fi mare.

Concertul, intitulat Together with Ukraine, a adus pe scenă unii dintre cei mai mari artiști din Ucraina și Polonia, care au cântat în sprijinul actiunii umanitare poloneze.

Imaginile cu interpretarea adorabilă a Ameliei din buncărul din Kiev au ajuns inclusiv la starurile din seria „Frozen”, care i-au transmis mesaje de sprijin.  „Te vedem. Te vedem cu adevărat, cu adevărat”, i-a scris actrița Idina Menzel, care a interpretat-o ​​pe Elsa în film.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Război Rusia - Ucraina, ziua 26

Rachetele rusești trimise de la mare distanţă distrug bucată cu bucată Ucraina. O explozie uriașă a avut loc în Kiev aseară, într-un bombardament în care cel puțin opt persoane au murit. Nici în Mariupol, orașul distrus deja in proporție de peste 90% lucrurile nu stau mai bine. 

Ucraina a refuzat să predea Mariupol, respingând cererea Rusiei de a renunța la oraș până la ora 05:00, ora Moscovei. Rusia s-a oferit să creeze coridoare umanitare, astfel încât locuitorii să poată pleca în schimbul orașului.

În acest timp, delegații ucraineni se pregătesc de a cincea rundă de negocieri cu partea rusă, a cărei eșec ar putea reprezenta începutul celui De-al Treilea Război Mondial, avertizează Volodimir Zelenski. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vis împlinit pentru Amelia, fetița care a topit inimile tuturor când a cântat „Let it go”, într-un buncăr din Kiev