Antena Meniu Search
x

Video Show ca-n Fast & Furious, adrenalină şi cai putere la malul mării. Spectacol total cu zece profesioniști în drifturi

Zece piloţi de top din Campionatul Naţional de Drift şi-au arătat îndemânarea pe o pistă special amenajată în parcarea din zona plajei Modern, din Constanţa. Competiţia a avut ca scop şi educarea publicului în ceea ce priveşte siguranţa în trafic.

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 09:38

Vezi și

La doar 15 ani, Alice Ene este cea mai tânără femeie pilot care concurează în curse oficiale de drifturi. Deși nu are carnet de conducere, Alice îi sfătuiește pe amatorii de senzaţii tari să nu se aventureze în trafic. 

Alice Ene, pilot drifturi: Dacă vor să facă drift, să vină aici pe circuit, noi îi aşteptăm pe toţi. Să nu faceţi aşa ceva pe stradă pentru că în primul rând vă puneţi viaţa voastră în pericol şi viaţa celorlalţi participanţi la trafic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Natalia Iocsak a urcat prima dată la volan când avea doar 9 ani, iar de atunci a luptat neîncetat pentru visul ei. Şi l-a îndeplinit la 18 ani, când a devenit campionă naţională la drift. Natalia și-a pierdut fratele mai mare chiar într-un accident de circulație și trage un semnal de alarmă în acest sens.

Pe acelaşi subiect

Natalia Iocsak: Nu foarte multă lume conştientizează viteza, din păcate. Chiar eu am experimentat acest lucru. Nu de mult am luat carnetul şi am evitat extraordinar de multe accidente. E haos ce se întâmplă în trafic. E dezastru. Nu conştientizează oamenii ce e viteza. 

Piloții le-au arătat mașinile fanilor și le-au explicat cum funcționează, iar aproape 300 dintre aceștia au avut și ocazia să fie copiloți pentru câteva minute.

Evenimentul s-a încheiat cu o demonstrație plină de culoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Show ca-n Fast & Furious, adrenalină şi cai putere la malul mării. Spectacol total cu zece profesioniști în drifturi