Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr cu BMW a stricat tot ce i-a stat în cale, în Satu Mare, după un drift eșuat

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a făcut accident în Piața Libertății din Satu Mare, după ce i-a venit ideea neinspirată de a face drifturi cu un BMW.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 22:20

După cum se întâmplă în astfel de cazuri, șoferul a pierdut la un moment dat controlul volanului, a intrat pe o trecere de pietoni și a lovit cu partea laterală a mașinii un transformator de curent. În zadar a încercat apoi să se redreseze. Doar norocul a făcut ca pe trecerea de pietoni și în sensul giratoriu să nu fie alte persoane, astfel încât nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, transmite PresaSM. Desigur, polițiștii au sosit la fața locului și au făcut cercetări pentru a determina cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul rutier. Cel mai probabil, tânărul se va alege și cu o amendă drept amintire, în cazul în care îi mai vin astfel de idei pe viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Educatie » Un tânăr cu BMW a stricat tot ce i-a stat în cale, în Satu Mare, după un drift eșuat