Antena Meniu Search
x

Video Demonstraţii spectaculoase oferite de 10 piloţi din Campionatul Naţional de Drift. Piloţii spun că astfel de manevre nu-şi au locul pe străzi

Zece piloți de top din Campionatul Național de Drift au făcut demonstrații spectaculoase de derapaje controlate, ieri, în parcarea din zona plajei Modern, din Constanţa. Nu au urmărit, însă, doar impresioneze publicul, ci şi să îl educe. Piloţii îi îndeamnă pe amatorii de senzaţii tari să facă astfel de manevre doar în mediu organizat, nu şi pe străzi. 

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 10:22

Vezi și

A fost spectacol total la RoDrift Games, în Constanţa. Zece profesionişti în drifturi au arătat ce pot în faţa spectatorilor. Au mers chiar mai departe. Aproape 200 dintre cei din public au avut ocazia să stea pentru câteva minute şi pe locul din dreapta. Experienţa i-a lăsat pe mulţi cu fluturi în stomac.

Evenimentul de la malul mării avut și un scop educativ

Specialiştii în drifturi le-au atras atenția spectatorilor asupra pericolelor la care se expun când conduc în forţă. Şi i-au invitat pe amatorii de senzaţii tari să nu se dea în spectacol pe străzi, ci într-un cadru controlat şi sigur.

Gabi Imre, trainer la Academia de Drift: Vrem să combatem cursele de stradă, cursele ilegale, și totodată venim și cu soluția de a atrage acești tineri care fac curse pe stradă. Haideți băieți de pe stradă, haideți în mediul organizat, haideți în competițiile de la clasa street, pentru a fi jurizati de niște arbitri profesioniști, altfel, veți fi jurizaţi de poliție.

Concursul de drifturi are loc şi astăzi, începând cu ora 17.00, în parcarea plajei Modern, din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Demonstraţii spectaculoase oferite de 10 piloţi din Campionatul Naţional de Drift. Piloţii spun că astfel de manevre nu-şi au locul pe străzi