Antena Meniu Search
x

Video Şofer spulberat de camion pe autostrada Aiud - Turda. Oprise maşina pe banda de urgenţă

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, pe autostrada A10 Aiud-Turda, când un camion a spulberat din spate o maşină oprită pe banda de urgenţă. Şoferul autoturismului a murit pe loc. Tragedia s-a produs pe raza comunei Unirea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.07.2021, 13:42

Vezi și

Traficul a fost oprit vineri pe Autostrada A10, Aiud-Turda, în județul Alba, unde a avut loc un teribil accident rutier, în care au fost implicate o maşină și un camion. Un bărbat a murit în urma impactului.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, alarma la 112, dată în jurul orei la ora 10.55, anunţa că un accident s-a produs la kilometrul 50, în zona localității Unirea, județul Alba: "Pe autostrada A10 Aiud-Turda, la kilometrul 50, în zona localității Unirea, județul Alba, a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism. Impactul s-a soldat cu decesul unei persoane din autoturism. A aterizat la fața locului și elicopterul SMURD. Traficul rutier este oprit pe sensul către Aiud pentru a permite intervenția echipajelor specializat".

Şoferul maşinii lovite de camion a murit pe loc

La fața locului au intervenit o autospecială, două echipaje SMURD, două echipaje SAJ și un elicopter SMURD. "O autospecială, două echipaje SMURD, două echipaje SAJ și un elicopter SMURD au fost alertate în urma unui accident rutier care s-a produs în zona KM 68, pe A10, sensul de mers dinspre Turda spre Aiud. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.00 și preciza faptul că există posibilitatea să existe mai multe victime încarcerate.

Pe acelaşi subiect

În momentul sosirii la fața locului pompierii au constatat că este un sigur bărbat încarcerat, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. Acesta se afla într-un autoturism care a fost implicat în coliziune cu un autocamion", a transmis ISU Cluj.

Primele date arată că maşina era oprită pe banda de urgenţă când a fost lovită în plin de camion.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Şofer spulberat de camion pe autostrada Aiud - Turda. Oprise maşina pe banda de urgenţă