Antena Meniu Search
x

Momentul în care o șoferiță trece pe roșu cu 160 km/oră, lăsând volanul "în mâinile lui Dumnezeu" - VIDEO

Imagini teribile filmate într-o intersecție din Beachwood, Ohio, SUA. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o mașină pătrunde pe culoarea roșie a semaforului, cu 160 km/oră, izbindu-se violent cu un autoturism care circula regulamentar.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.07.2021, 14:58

Momentul în care o șoferiță trece pe roșu cu 160 km/oră, lânsând volanul "în mâinile lui Dumnezeu" - captura video YouTube

Imagini teribile filmate într-o intersecție din Beachwood, Ohio, SUA. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o mașină pătrunde pe culoarea roșie a semaforului, cu 160 km/oră, izbindu-se violent cu un autoturism care circula regulamentar.

S-a întâmplat în urmă cu o lună, pe 15 iunie, cu puțin timp înainte de miezul nopții și, din fericire, ocupanții ambelor vehicule au scăpat cu viață, scrie publicația Heute, care citează Fox News.

În imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum mașina, la volanul căreia se afla o tânără de 31 de ani, intră cu viteză în intersecție, pe culoarea roșie a semaforului. În drumul ei, șoferița izbește violent un alt autoturism care circula regulamentar, se roteşte de mai multe ori, loveşte un stâlp electric pentru, ca în final, să se înfigă într-o casă de pe marginea drumului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În maşina care a provocat accidentul, femeia era însoţită de fiica ei în vârstă de 11 ani, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului. 

Şoferiţa şi-a testat credinţa în Dumnezeu

În urma verificărilor, poliţiştii din Beachwood au stabilit că viteza cu care circula maşina în momentul în care a pătruns în intersecţie era de 160 de kilometri pe oră. Din fericire, în urma impactului, toată lumea a scăpat cu viață. Fiica şoferiţei a fost rănită și transportată la spital, însă starea ei de sănătate nu ridică probleme.

Despre tânăra de la volan, poliţiştii au declarat că nu era sub influența drogurilor sau a alcoolului. În timpul audierilor, ea le-ar fi spus ofiţerilor că, înainte de a produce accidentul, a spus că a dat drumul la volan, "lăsându-l în mâna lui Dumnezeu". A vrut să-şi testeze, astfel, testeze credinţa. Ea a mărturisit că, în ultima perioadă, a avut mai multe "încercări și necazuri", pierzându-și, printre alte, locul de muncă. Deși fiica ei se află încă în spital, din cauza rănilor suferite, iar ea este acuzată de vătămare corporală, tânăra de 31 de ani este convinsă că "a făcut ceea ce trebuie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Momentul în care o șoferiță trece pe roșu cu 160 km/oră, lăsând volanul "în mâinile lui Dumnezeu" - VIDEO