Antena Meniu Search
x

Șoferiță filmată când abandonează o pisicuță împreună cu puii ei, pe marginea unei șosele din Breaza (Video)

Gest revoltător făcut, în această dimineață, de o șoferiță din Prahova. Femeia a fost filmată în timp ce abandonează o pisică împreună cu puii ei, la marginea unei șosele din Breaza.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.05.2020, 15:32

Șoferiță filmată cum abandonează o pisicuță împreună cu puii ei, pe marginea unei șosele din Breaza - capturi video Facebook
  • Pisica și puii au fost salvați de cel care a postat imaginile pe Facebook.
  • Omul a făcut un apel către autorități să ia măsuri în acest caz.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia oprește mașina în spatele unui camion și, după ce se asigură că nu o vede nimeni, deschide portbagajul, aruncă pisica în stradă și bagă puii într-o pungă pe care apoi o abandonează la marginea drumului.

Înregistrarea a fost postată pe Facebook, stârnind un vad de revoltă în rândul oamenilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, pisica și puii sunt în siguranță, fiind salvați chiar de cel care a făcut publice imaginile. 

Acesta spune că incidentul a avut în Breaza, azi dimineață, și a făcut un apel către autorități să ia măsuri în acest caz.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șoferiță filmată când abandonează o pisicuță împreună cu puii ei, pe marginea unei șosele din Breaza (Video)