Antena Meniu Search
x

Video Șoferul fugar care a făcut prăpăd cu un BMW X6, pe străzile din Târgu Mureș, era beat, drogat și avea permisul suspendat

Un şofer beat şi drogat a făcut dezastru pe străzile din Târgu Mureș. Bărbatul a lovit cu maşina un camion apoi a fugit de la locul accidentului. Cinci echipaje de poliţie au pornit pe urmele lui. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă şi focuri de avertisment, dar bărbatul tot nu s-a oprit. În timpul urmăririi, şoferul drogat a mai lovit trei maşini parcate, a intrat în mai mulţi copaci şi s-a oprit într-un gard. 

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 14:11

Vezi și

Polițiștii au fost sesizaţi după ce un o maşină a lovit violent un TIR în cartierul Unirii, din Târgu Mureş, iar mai apoi a fugit de la locul faptei. Oamenii legii au pornit imediat pe urmele fugarului, care a reuşit să lovească mai multe maşini parcate în goana sa. 

Martori accident: Sunt o grămadă. Nouă sau zece a lovit. A pierdut controlul că nu mai avea la un moment dat o roată. Era roata sub el cumva. A rupt roata. 

A smuls cu mașina un copac de pe marginea drumului

La un moment dat, la ieșirea din Târgu Mureș polițiștii au folosit și două focuri de armă, însă fără niciun rezultat. Şoferul şi-a continuat drumul până când, din cauza vitezei dar şi a defecţiunilor maşinii, a pierdut controlul volanului, a smuls un copac de pe marginea drumului și, în cele din urmă, mașina s-a oprit.

Pe acelaşi subiect

Martor: Domnul ăsta cu BMW X6 era urmărit de vreo trei maşini de poliţie şi nu ştiu cum de a intrat în copac. L-a scos din maşină doi poliţişti şi l-a încătuşat. 

Șoferul era beat drogat

După ce a refuzat testarea la locul incidentului, bărbatul a fost testat la spital, iar rezultatele au arătat că era sub influenţa substanţelor interzise. 

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureș: La unitatea medicală, bărbatul a fost testat cu aparatele alcooltest, rezultatul testului de respiraţie indicând o concentraţie de 0,79 mg per litru alcool pur în aer respirat, iar în urma testării cu aparatul drog test au rezultat indici cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive în organism. 

În plus, bărbatul avea şi permisul suspendat încă din luna august, atunci când a refuzat, la un alt control în trafic, prelevarea de mostre biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șoferul fugar care a făcut prăpăd cu un BMW X6, pe străzile din Târgu Mureș, era beat, drogat și avea permisul suspendat